Hviezdami nabité Mestečko Twin Peaks! Pridá sa aj Ashley Judd

Americká herečka Ashley Judd sa predstaví v nových častiach seriálu Mestečko Twin Peaks (1990 - 1991).

16.02.2016 18:27
Ashley Judd Foto: ,
Herečka Ashley Judd na archívnej snímke.
debata

Informoval o tom filmový portál Deadline. Zatiaľ však nie je známe, akú postavu 47-ročná rodáčka z Granada Hills v Kalifornii stvárni. Podľa informácií portálu by sa do seriálu mal vrátiť aj 90-ročný herec Warren Frost, otec výkonného producenta a spolutvorcu Marka Frosta, ktorý si v pôvodnej sérii zahral doktora Willa Haywarda.

V projekte sa predstaví aj Kyle MacLachlan, ktorý si zopakuje úlohu Dalea Coopera, či samotný režisér Lynch, ktorý by si mal opätovne zahrať šéfa pobočky FBI Gordona Colea. Z pôvodného obsadenia sa do seriálu vracajú aj Sheryl Lee, Dana Ashbrook, Sherilyn Fenn, Catherine E. Coulson, Mädchen Amick, Michael Horse alebo Miguel Ferrer.

Okrem toho by sa v nových epizódach mali predstaviť aj Naomi Watts, Amanda Seyfried, Robert Knepper, Jennifer Jason Leigh, Laura Dern, Balthazar Getty, David Patrick Kelly či Richard Beymer.

Novinku pripravuje režisér David Lynch, ktorý sa spolu s Markom Frostom postaral o scenár všetkých 18 plánovaných častí. Dvojica pritom spolupracovala aj na tvorbe pôvodného seriálu, ktorý v roku 1991 získal tri Zlaté glóbusy či Peabody Award.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Televízia #návrat #Ashley Judd #Mestečko Twin Peaks

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....