Efron a Rock vytasili (skoro) červené šortky: Toto sú prvé foto Baywatch!

Hoci s vysokou pravdepodobnosťou nepôjde o umelecké dielo, pripravovaný film Baywatch bude určite budiť záujem miliónov ľudí po celom svete. Aj vďaka hlavným hviezdam.

24.02.2016 00:00
debata

Vo filmovej verzii populárneho seriálu, ktorý sa s úspechom niekoľko rokov vysielal aj na Slovensku, sa objaví napríklad populárny Dwayne „The Rock“ Johnson či miláčik dievčenského publika Zac Efron. Tvorcovia pred časom potvrdili tiež účinkovanie indickej krásky Priyanky Chopry či sexbomby Alessandry Daddario a bývalej priateľky Leonarda DiCapria – topmodelky Kelly Rohrbachovej.

Herci už majú za sebou prvú čítaciu skúšku a nielen to – prvýkrát sa už postavili aj pred kamery. Tradičné červené trenírky záchranárov dostali vynovenú podobu. Ako ukazuje záber z Instagramu Dwayna Johnsona, on aj jeho mladší kolega Efron strávia väčšinu času pred kamerami v modročervených šortkách a vypasovaných elastických kombinézach na plávanie.

Johnson si nový projekt zjavne užíva, pretože pravidelne informuje na svojom konte na Instagrame o novinkách. Práve on zverejnil aj prvý záber hlavných hrdinov z nakrúcania. Hoci filmový Baywatch príde do kín až budúci rok, už dnes je jasné, že mnohí fanúšikovia budú čakať aj na paparazzovské momentky hlavných ženských hrdiniek.

Alessandru Daddario preslávili odvážne nahé scény v seriáli Temný prípad a jej krivky v plavkách určite ocení nejeden mužský divák. Angažovaním Priyanky Chopry si zase tvorcovia poistili ázijský trh a zdá sa, že z filmovej Pobrežnej hliadky by mohol byť medzinárodný megahit. Čas však ukáže…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #Instagram #plavky #Zac Efron #Dwayne Johnson #Baywatch

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...