S FBI v pätách! Komika Cohena sledovali tajní pri nakrúcaní

O anglického komika a herca Sachu Barona Cohena a jeho filmový štáb sa zaujímal americký Federálny úrad pre vyšetrovanie (FBI).

26.02.2016 11:00
Mark Strong (vľavo) a Sacha Baron Cohen Foto: ,
Herec Mark Strong (vľavo) a Sacha Baron Cohen, oblečený ako postava Norman 'Nobby' Grimsby na premiére filmu Grimsby v Londýne.
debata

Udialo sa tak počas nakrúcania komediálnej snímky Borat: Nakúkanie do ameryckej kultúry na objednávku slavnoj kazašskoj národa v roku 2006. Štyridsať­štyriročný rodák z Londýna to prezradil v americkej podcastovej relácii WTF with Marc Maron.

Predstaviteľ kazašského reportér Borata Sagdijeva, ktorý počas nakrúcania so svojím tímom cestoval v zmrzlinovej dodávke, priznal, že sa na nich sťažovalo viacero ľudí, čo podnietilo záujem FBI. „Dostali veľa sťažností o tom, že v zmrzlinovej dodávke cestujú teroristi. Začali si o nás vytvárať záznamy a nakoniec nás navštívili v hoteli,“ povedal Cohen dodávajúc, že ušiel hneď ako sa o nich dozvedel.

Herec Sacha Baron Cohen a jeho manželka Isla...
Herec Sacha Baron Cohen (v strede) v kostýme...
+3Herec Mark Strong (vľavo) a Sacha Baron Cohen,...

Incident nebol jediným stretom so zákonom pri nakrúcaní tohto filmu. S pribúdajúcimi sťažnosťami štáb nakoniec najal človeka, ktorý sa zaoberal možnými problémami a zatknutiami.

Herec prezradil, že takého člena tímu si najali aj pre jeho najnovšiu komédiu Grimsby, ktorá bude mať v slovenských kinách premiéru 3. marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #FBI #nakrúcanie #Sacha Baron Cohen

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...