Roztomilé mrchy spejú ku koncu. Siedma sezóna a dosť?!

Seriál Roztomilé mrchy (2010) pravdepodobne skončí siedmou sezónou.

28.02.2016 12:00
Lucy Hale Foto: ,
Herečka a speváčka Lucy Hale.
debata

V televíznej šou Jamesa Cordena o tom informovala americká herečka a speváčka Lucy Hale, ktorá v ňom stvárňuje Ariu Montgomery. „Myslím, že všetky dobré veci musia skončiť,“ povedala 26-ročná rodáčka z Memphisu v Tennessee.

Moderátor sa jej následne spýtal, ako by si predstavovala koniec seriálu, načo Hale priznala, že by chcela tragický záver. „Akokoľvek to skončí, je to tragédia,“ reagoval britský komik Corden. Výkonná producentka I. Marlene King sa však vyjadrila, že v budúcnosti by mohol vzniknúť televízny film inšpirovaný práve spomínanou šou.

V centre príbehu dramatického seriálu Roztomilé mrchy sú štyri kamarátky, ktoré čelia anonymnému nepriateľovi. Ten sa vyhráža, že odhalí ich najtemnejšie tajomstvá. Tie poznala aj ich ďalšia priateľka Alison, ktorú však našli mŕtvu. Okrem Hale stvárnili hlavné postavy Troian Bellisario (Spencer Hastings), Ashley Benson (Hanna Marin), Shay Mitchell (Emily Fields) či Sasha Pieterse (Alison DiLaurentis). Televízia Freeform v súčasnosti vysiela šiestu sériu.

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #seriál #Lucy Hale #Roztomilé mrchy

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...