Claire Danes o hrdinke, ktorá ju preslávila: Nerandila by som s ňou

Herečka Claire Danes sa s úspechom presadila na viacerých frontoch. Diváci ju poznajú ako hrdinku seriálu Homeland, ale nedávno tiež odpremiérovala novú divadlú hru.

25.03.2016 00:00
debata
Herečka Claire Danes na premiére novej hry Dry... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Claire Danes Herečka Claire Danes na premiére novej hry Dry Powder.

Práve na doskách, ktoré znamenajú svet, sa 36-ročná blondínka vraj cíti veľmi dobre. Po slávnostnej premiére vyrazila medzi hostí v elastických šatách Narciso Rodriguez a rozdávala úsmevy pre objektívy. Keďže médiá sa zaujímali aj o jej ďalší osud v šiestej sérii Homeland, prezradila, že diváci sa majú na čo tešiť. Danesovej sa najviac páči, akým prerodom prešla jej filmová hrdinka.

„Obdivujem ju ako šialene inteligentnú bytosť, ktorá má šiesty zmysel a je taká výnimočná, že som veľmi rada, že som dostala šancu zahrať si ju,“ vyhlásila herečka. Doplnila, že podľa nej je agentka Carrie Mathison, ktorú v seriáli Homeland stvárňuje, v jadre duše dobrý človek. „Aj napriek tomu, ako príšerne sa vie správať. Maká naozaj tvrdo a za to jej musíte dať nejaké uznanie. Ale nie je to asi žena na randenie. To by som neodporúčala,“ zavtipkovala si Danes.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #film #Claire Danes #Homeland #hrdinka

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...