Lopez poslala esemesku DiCapriovi. Pozval ju tancovať do klubu!

Poriadne nečakanú situáciu pripravil speváčke Jennifer Lopezovej britský moderátor a herec James Corden.

30.03.2016 12:30
Speváčka Jennifer Lopez a moderátor James Corden. Foto:
Speváčka Jennifer Lopez a moderátor James Corden.
debata

Počas programu Carpool Karaoko, v rámci ktorého si sympatický Brit pozýva známe hudobné hviezdy do svojho automobilu obloženého niekoľkými kamerami, sa zväčša spieva a zhovára. A vtipkuje. Corden sa však tentoraz Lopezovej opýtal, akého najslávnejšieho kolegu má svojom mobile. „Kamarátim sa s Demi Lovato, Chrisom Brownom, Bradleym Cooperom. Cristianom Ronaldom,“ so smiechom čítala svoj zoznam v mobile slávna latino diva.

Corden však navrhol, že niekomu z nich pošlú správu. A vybral si herca Leonarda DiCapria. „Nazdar zlato. Mám pocit, že by som sa potrebovala trochu uvoľniť. Nejaké návrhy,“ napísal po chvíľke dohadovania sa z Lopezovej aparátu čerstvému držiteľovi Oscara. Ešte prekvapivejší a vtipnejší moment však nastal, keď prišla odpoveď. DiCaprio totiž 46-ročnej Lopezovej odpísal, či myslí večer. „Možno nejaký klub,“ opýtal sa herec.

Speváčka sa na celej situácii zabávala a poznamenala, že možno ju teda večer čaká trošku tancovania. „Ale nie, nečaká. Budem doma a deťmi a budeme spolu variť,“ dodala už vážnejšie.

S Cordenom sa však zjavne v hudobnom programe dobre bavila. A spoločne si zaspievali s cédečkovým „sprievodom“ skladby ako Jenny from the block, Booty či On the floor.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #spev #Leonardo DiCaprio #správa #klub #James Corden

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...