Ellen DeGeneres odštartovala tanečnú šou pre deti s lákavou odmenou

Šestica tanečníkov vo veku od 10 do 14 rokov súťaží o možnosť naživo vystúpiť v televíznom programe The Ellen DeGeneres Show.

05.04.2016 16:00
Ellen DeGeneres Foto: ,
Moderátorka Ellen DeGeneres.
debata

Americká moderátorka Ellen DeGeneres predstavila na internete tanečnú webovú sériu pre deti tWitch and Allison’s Dance Challenge. V novinke skupina šiestich tanečníkov vo veku od 10 do 14 rokov súťaží o možnosť naživo vystúpiť v jednej z májových epizód televízneho programu The Ellen DeGeneres Show. Moderátormi a zároveň aj porotcami seriálu sú choreograf, tanečník, herec a dídžej spomínanej talkšou Stephen “tWitch” Boss a jeho manželka, tanečnica Allison Holker. Osemdielny projekt budú postupne zdieľať prostredníctvom moderátorkinej webstránky Ellentube, pričom premiérová epizóda je už k dispozícii. Prvé tri časti budú vysielať aj v televízii.

Ellen DeGeneres je jednou z najznámejších televíznych osobností v USA. Spomínaná talkšou The Ellen DeGeneres Show (2003) má úspech u kritiky i divákov, čoho dôkazom je aj zisk vyše troch desiatok cien Daytime Emmy od začiatku vysielania relácie. Venuje sa aj bytovému dizajnu. V auguste 2008 si vzala za manželku herečku Portiu de Rossi.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #tWitch and Allison’s Dance Challenge

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...