Museli ho naštvať! Dwayne Johnson kritizuje kolegov z Rýchlo a zbesilo

Prekvapenie vyvolal pred pár dňami herec Dwayne Johnson, ktorý tento rok nakrúcal dva filmy - filmovú verziu Pobrežnej hliadky a ôsmy príbeh zo série Rýchlo a zbesilo. Práve druhý menovaný projekt v ňom vraj vyvolal množstvo negatívnych pocitov.

10.08.2016 00:00
Herec Dwayne Johnson. Foto: ,
Herec Dwayne Johnson.
debata

Štyridsaťštyriročný herec sa k tomu priznal na Instagrame, kde zverejnil pomerne dlhý príspevok o tom, ako prebieha nakrúcanie akčného filmu. „Toto je môj posledný týždeň nakrúcania Rýchlo a zbesilo 8. A poviem vám, že nie je iná frančíza, kvôli ktorej by mi tak kypela krv v žilách,“ napísal Johnson.

„Neuveriteľne tvrdo pracujúci štáb. Štúdio Universal je skvelým partnerom ako vždy. Moje ženské kolegyne sú vždy úžasné a mám ich veľmi rád. Ale moji mužskí kolegovia – to je iný príbeh,“ pokračoval akčný hrdina a najlepšie zarábajúci herec súčasnosti.

„Niektorí z nich sa správajú ako rovní chlapi a skutoční profesionáli, ale niektorí nie. Sú príliš veľkí poserovia na to, aby niečo s tým urobili. Keď uvidíte tento film v apríli budúceho roka a bude to vyzerať, že v niektorých scénach nehrám, ale vrie mi krv v žilách – budete mať pravdu,“ doplnil ešte Johnson.

Nie je isté, ktorého zo svojich mužských kolegov mal známy hollywoodsky herec na mysli – vo filme by sa mal okrem neho objaviť Vin Diesel, Jason Statham, Tyrese Gibson či Ludacris. Novými posilami sú Kurt Russell a Scott Eastwood.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #kolegovia #Dwayne Johnson #Rýchlo a zbesilo 8

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...