Späť do Myšlienok vraha! Predstaviteľka agentky Prentiss neodolala

Americká herečka Paget Brewster sa vráti do krimi seriálu Myšlienky vraha (2005), v ktorom stvárňovala agentku Emily Prentiss.

02.09.2016 00:00
2015 Summer TCA - Fox Foto: ,
Herečka Paget Brewster.
debata

Štyridsaťsedemročná herečka začne v obľúbenom projekte televízie CBS pravidelne účinkovať v pripravovanej dvanástej sezóne, čím v hereckom obsadení nahradí Thomasa Gibsona. Predstaviteľa špeciálneho agenta Aarona Hotchnera totiž nedávno zo seriálu prepustili, čomu predchádzal incident, pri ktorom napadol jedného z tvorcov série.

Správu o návrate agentky Emily Prentiss potvrdila spolutvorkyňa seriálu Erica Messer. „Sme nadšení, že sa k nám Paget vrátila natrvalo. Jednoznačne nám chýbala na obrazovkách ako aj mimo nich. To, že je späť, je úžasné – akoby nikdy neodišla,“ uviedla scenáristka a producentka.

Brewster mala pôvodne v novej sezóne iba hosťovať, pričom sa mala predstaviť v niekoľkých epizódach. Predtým pravidelne účinkovala v druhej až siedmej sérii a následne sa ukázala po jednej epizóde v deviatej a jedenástej sezóne. Diel, v ktorom sa rodáčka z Concordu v Massachusetts opäť objaví, odvysielajú 12. októbra, pričom premiéra dvanástej sezóny bude 28. septembra.

debata chyba
Viac na túto tému: #Myšlienky vraha #Paget Brewster

+ Nebuďte lenivý a cvičte aj doma, prospeje to vášmu telu i mysli.
Dnes vás čaká veľa práce, preto nebuďte lenivý...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...