Sexbomba Margot Robbie ako zajačik! Ale pozor, žiaden z Playboya

Austrálska herečka Margot Robbie rokuje o účinkovaní v hranej adaptácii príbehu pre deti O zajačikovi Petríkovi (1902) od anglickej spisovateľky a ilustrátorky Beatrix Potter.

25.10.2016 17:12
Herečka Margot Robbie bola skvostná v kreácii... Foto: ,
Herečka Margot Robbie na archívnom zábere.
debata

Podľa informácií magazínu The Hollywood Reporter by 26-ročná rodáčka z mesta Dalby v Queenslande mala byť už v záverečnej fáze rokovaní. Detaily o jej úlohe nie sú známe, jasné je len to, že by mala prepožičať hlas jednému zo zajačikov.

Robbie, ktorú diváci a diváčky mohli naposledy vidieť ako Harley Quinn v akčnej snímke Jednotka samovrahov (2016), by sa v prípade dohody pripojila k už skôr oznámeným kolegom ako sú James Corden, ktorý narozpráva titulného hrdinu, Daisy Ridley či Elizabeth Debicki.

V snímke sa tiež predstavia aj Rose Byrne stvárňujúca Beu, ktorá bude pravdepodobne zastupovať samotnú autorku príbehu, a Domhnall Gleeson. Ten sa zase ukáže ako pán McGregor, ktorý chce zabrániť roztopašnému zajacovi, aby mu chodil do záhrady.

Film vznikne v spolupráci štúdia Columbia Pictures a britskej pobočky vydavateľstva Penguin Random House. O réžiu sa postará Will Gluck, scenár zase napísal Rob Lieber. S nakrúcaním snímky by mali začať v januári, jej premiéru naplánovali na apríl 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #film #rola #Margot Robbie

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...