Efron tentoraz oblečený! Baywatch ho bavil, viac než plavky ženské šaty

Už v máji sa aj do slovenských kín dostane filmové spracovanie známeho seriálu Baywatch. Seriálom voľne inšpirovaný príbeh uviedli jeho hrdinovia v Las Vegas.

30.03.2017 15:04
debata
zväčšiť Herec Zac Efron prichádza na tlačové stretnutie... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zac Efron Herec Zac Efron prichádza na tlačové stretnutie k filmu Baywatch. Tentoraz sa nevyzliekal on, ale iní.

Jedným z lákadiel projektu, najmä pre mladšiu generáciu, bude určite Zac Efron. Ten už na paparazzovských záberoch či v traileroch k projektu potvrdil, že bol v špičkovej fyzickej forme. V Las Vegas však dal priestor najatým modelom a modelkám a on sám sa namiesto predvádzania tehličiek ukázal v olivovo zelenom obleku.

Dvadsaťdeväťročný Efron si vraj prácu na filme, v ktorom nechýbajú akčné scény, ale ani humor a sexy dámy, poriadne užil. Medzi ním a hlavným mužským predstaviteľom v podaní Dwayna Johnsona fungovala chémia aj humor. Na stretnutí s médiami v Las Vegas sa ukázalo, že v jednej zo scén si herci urobili jeden z druhého žarty, čo vraj zostalo zakomponované priamo v snímke.

zväčšiť Zľava: Herci Zac Efron, Jon Bass, Kelly... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zac Efron, Jon Bass, Kelly Rohrbach, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario a Priyanka Chopra Zľava: Herci Zac Efron, Jon Bass, Kelly Rohrbach, Dwayne Johnson, Alexandra Daddario a Priyanka Chopra na diskusii distribučnej spoločnosti Paramount Pictures k filmu Baywatch.

Efron sa tiež priznal, že jeho najobľúbenejšou časťou snímky bolo nakrúcanie v prestrojení do ženských šiat. „Bola to veľká zábava, hneď by som si to zopakoval. Vlastne, ak mám byť úprimný, už sa neviem dočkať, kedy si niečo podobné zahrám znovu,“ komentoval s úsmevom a iróniou Efron pred novinármi na CinemaCon.

Na press-stretnutí nechýbali ani krásne herečky – V Baywatch si zahrala bývalá priateľka herca Leonarda DiCapria – modelka Kelly Rohrbach, ale tiež herečky Alexandra Daddario a Priyanka Chopra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #humor #Zac Efron #Las Vegas #odev #Baywatch

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...