Nový Bondov konkurent? Mark Strong mieri do špionážneho seriálu

Britský herec Mark Strong sa predstaví v špionážnom seriáli Deep State.

02.04.2017 00:00
Herec Mark Strong a jeho partnerka Liza Marshall. Foto: ,
Herec Mark Strong a jeho partnerka Liza Marshall.
debata

Osemdielna sé­ria, predtým známa pod pracovným názvom The Nine, sa odohráva vo Veľkej Británii, USA, Iráne, Libanone a Francúzsku a zameriava sa na nemilosrdnú realitu špionážneho sveta, v ktorom môže človek stratiť všetko, vrátane tých, ktorých miluje.

Rodák z Londýna stvárni bývalého špióna Maxa Eastona, ktorý sa zmieta medzi minulosťou a prítomnosťou. Vracia sa do hry s úmyslom pomstiť smrť syna a ocitá sa uprostred vojny spravodajskej služby a sprisahania, ktoré ťaží z chaosu na Blízkom východe.

„Raz za čas sa objaví scenár, ktorý jednoducho nemôžete pustiť z ruky, a Deep State je presne taký, skvelý príklad výborného písania. Som pyšný, že budem pracovať s Fox Networks Group. Dali dohromady skvelý tím, a teším sa na spoluprácu s nimi. Dáva mi to nevšednú šancu vrátiť sa na televízne obrazovky,“ vyjadril sa 53-ročný herec. 

Okrem neho si v sérii zahrá aj Karima McAdams, ktorá stvárni inteligentnú a nekompromisnú tajnú agentku. Nakrúcanie Deep State sa začne v máji. Autormi scenára sú Matthew Parkhi­ll. Simon Maxwell a Steve Thompson. Parkhill bude aj výkonným producentom a režisérom štyroch z ôsmich epizód.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #špión #Mark Strong

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...