Opäť erotika pred kamerou?! Eva Kerekes zvádzala Mikulčíka

Herečka Eva Kerekes si už musela zvyknúť na to, že ju tvorcovia filmov pred kamerami najradšej vidia vyzlečenú. A výnimkou nebol ani televízny film Diabol, ktorý vzniká v týchto dňoch v rámci televíznej série Nesmrteľní.

01.09.2010 07:00
Eva Kerekes Foto:
Herečka Eva Kerekes opäť skončila v posteli. Erotické scény jej akosi prischli. Museli ich absolvovať aj v televíznom filme Diabol, ktorý je súčasťou série Nesmrteľní.
debata

Pôvabná ryšavka, ktorá predviedla svoje erotické fluidum už v komédii Jana Hřebejka Nestyda či ako „učiteľka lásky“ v Nedodržanom sľube, sa tentoraz stala milenkou herca Milana Mikulčíka. Práve táto dvojica musela absolvovať niekoľko nahých a vášnivých scén.

„Nakrúcalo sa v okolí Bratislavy vo voľnej prírode a situáciu trošku skomplikovalo počasie. Všetky erotické scény sa totiž odohrávali pod holým nebom. Našťastie, keď ich štáb nakrúcal, už svietilo slnko. Eva s Milanom to zvládli veľmi profesionálne,“ uviedol zdroj zo štábu.

Herečka Eva Kerekes absolvovala nahé scény aj... Foto: Garfield Film
Eva Kerekes a Jiří Macháček Herečka Eva Kerekes absolvovala nahé scény aj vo filme Nestyda.

Televízny film Diabol vzniká ako moderná podoba klasickej novely Leva Nikolajeviča Tolstého v rámci série Nesmrteľní. Tvorcovia sa rozhodli podobným spôsobom príbližiť niekoľko kultových literárnych diel. Časť Diabol nakrúcal známy divadelný režisér Roman Polák. ďalšie postavy stvárnil napríklad Juraj Kukura, Zuzana Norisová či Ivan Palúch.

Herečka Zuzana Norisová si tiež zahrala v...
Herec Milan Mikulčík si zahral v sérii...
+2Jednu z hlavných úloh stvárnil Juraj Kukura.
debata chyba

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Nezabúdajte na svoje zdravie a začnite sa viac starať sami o seba.
Neinvestujte svoje peniaze do hazardných...