Talenty sa môžu schovať! Milión divákov prilákala hromžiaca Mojsejová

Ak by sa v najbližších týždňoch či mesiacoch znovu objavila na obrazovke niektorej z komerčných televízii Nora Mojsejová, nikoho by to už nemalo prekvapiť.

05.09.2010 20:44
Nora Mojsejová Foto:
Košická podnikateľka Nora Mojsejová je magnet na divákov.
debata

Boháčka z Pereša je, zdá sa, obrovským diváckym lákadlom. Potvrdila to aj v piatok, keď dostala na obrazovke „priestor“ vyjadriť sa k bulvárnym kauzám v rámci televíznej kuchárskej šou Kapor na torte.

Mojsejová celebrity, ktoré ju ohovárali pred kamerami po návšteve na Pereši, naozaj nešetrila. Najviac si zgustla na pornoherečke Dolly Buster, ale kritiky sa od nej dočkala aj Eva Máziková či Zuzana Belohorcová a Agáta Hanychová.

Podľa informácií mediálne.sk viac ako pätnásť minút trvajúci blok stále viac a viac hromžiacej Mojsejovej pritiahol postupne k obrazovkám milión divákov zo skupiny 12–54 rokov.

Niet pochýb, že výraznú úlohu na diváckom záujme zohrala aj promo-kampaň v médiách. O tom, že v piatok večer po relácii sa diváci dočkajú práve Mojsejovej preslovu, informovalo v piatok niekoľko printových aj internetových médií. Zaujímavosťou pritom je, že hoci markízacka Talentmania počas týždňa zo dňa na deň silnela, v piatok pri Kaprovi na torte súboj prehrala. Nehovoriac už o porovnávaní s Mojsejovou.

Dôkaz, že podnikateľka so životným mottom čo na srdci, to na jazyku (a najlepšie pred kamerami) je stále veľkým lákadlom, však priniesli čísla sledovanosti už počas týždňa. Prvý diel kuchárskej šou Kapor na torte, v ktorom práve Mojsejová hostila vo svojej vile na Pereši súťažiace celebrity, si pozrelo 734-tisíc divákov.

Mojsejovej piatkový výstup „bodoval“ aj na sociálnej sieti Facebook, kde ľudia komentovali reláciu a upozorňovali na krátke video na stránke TV JOJ. Na Youtube.com si videá s Mojsejovou pozrelo od piatka takmer stotisíc užívateľov.

debata chyba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...