Šok! Mojsejová porazila aj Adelu Banášovú! Panelák zase Ordináciu

Televízia JOJ odštartovala jeseň s novými projektami nad očakávanie. Jej relácie dokázali poraziť konkurenciu TV Markíza. Šokom je najmä to, že talk-šou Adely Banášovej pritiahla menej divákov ako príhovor Nory Mojsejovej aj repríza relácie Kapor na torte.

08.09.2010 11:01
Adela Banášová Foto:
Talk-šou Adely Banášovej nezaznamenala taký úspech ako relácia s Norou Mojsejovou na JOJ.
debata (72)

Utorňajšie vysielanie preukázalo, že zo seriálu Panelák sa stal obľúbený ťahák divákov. Jeho výsledky sledovanosti poukazujú na to, že sa mu podarilo zasiahnuť najmä mužskú populáciu, kým konkurenciu na obrazovke TV Markíza, seriál Ordinácia v ružovej záhrade, sledujú najmä ženy. Podľa tlačovej správy z televízie JOJ v strategickej diváckej skupine 12–54 rokov zvíťazil s trhovým podielom 30,6 percent.

Panelák zabodoval už v pondelok, keď súperil s novým seriálovým projektom na obrazovke TV JOJ. Podľa informácií serveru medialne.sk dosiahol v strategickej diváckej skupine 12–54 rokov 39-percentný podiel na trhu, kým česko-slovenský projekt Dokonalý svět zaznamenal len 17,8 percentný podiel.

Ešte väčšie prekvapenie však nasledovalo po pondelňajšom nasadení nezostrihaného príhovoru Nory Mojsejovej. V tom čase sa na obrazovke Markízy vysielala Adela Show a najobľúbenejšia moderátorka súboj s košickou podnikateľkou prehrala.

Stalo sa tak opäť aj v utorok večer. A to televízia JOJ stavila na reprízu kuchárskej šou Kapor na torte – išlo o časť s košickou podnikateľkou, prvý diel, v ktorom hostila na Pereši celebrity. Aj s opakovanou reláciou však v strategickej cieľovej skupine 12–54 rokov dosiahla podiel na trhu vo výške 31 percent.

72 debata chyba

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...