Bartošová v talk-šou u Banášovej: Skončila v slzách a na zemi!

Slovné spojenie uzlíček nervov na adresu českej speváčky Ivety Bartošovej odznelo už neraz. A potvrdila to aj vo štvrtok večer počas návštevy v talk-šou Adely Banášovej.

09.09.2010 15:30 , aktualizované: 10.09.2010 01:04
Iveta Bartošová a Adela Banášová Foto:
Dojatie a slzy premohli speváčku Ivetu Bartošovú. Zvládnuť ich musela spolu s ňou aj moderátorka Adela Banášová.
debata

Česká speváčka, ktorá len pred pár dňami zvíťazila v jojkárskej kuchárskej šou Kapor na torte a od dojatia sa rozplakala, bola hosťom štvrtkovej relácie Adela Show. Pri vystúpení s pesničkou Ďekuji vám, andělové však sa však diváci dočkali ďalšieho emotívneho zlomu niekdajšej českej popovej princeznej.

Bartošová sa rozcitlivela počas spievania skladby a ešte pred jej záverom sa rozplakala. Speváčke vraj ušli nervy a v objatí s moderátorkou Adelou Banášovou skončila na zemi. Prekvapilo to aj samotnú hostiteľku.

Speváčka Iveta Bartošová sa v talk-šou Adely... Foto: TV Markíza
Iveta Bartošová Speváčka Iveta Bartošová sa v talk-šou Adely Banášovej rozplakala.

O zlom psychickom stave 44-ročnej Bartošovej pritom už médiá špekulujú niekoľko mesiacov. Hoci sa Bartošová snaží pôsobiť vyrovnane, rozdáva okolo seba sladké úsmevy a nedávny rozchod s manželom a plánovaný rozvod označuje ako novú kapitolu svojho života, je priam nemožné nevšimnúť si jej labilné správanie a precitlivelosť zmiešanú s nervozitou.

Vyrovnať sa s nimi teda musela aj pohotová slovenská moderátorka a momentálne tiež porotkyňa Talentmanie Adela Banášová. „Bolo to emotívne vystúpenie. Adela bola trošku prekvapená, ale je pohotová moderátorka. Zvládla to na jednotku,“ prezradil nemenovaný člen štábu.

Speváčka Iveta Bartošová na návšteve v Adela...
Speváčka Iveta Bartošová odspievala v Adela...
+2Dojatie a slzy premohli speváčku Ivetu...
debata chyba

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...