Populárna Roseanne sa vráti na obrazovku, aj s Johnom Goodmanon

Americký sitkom Roseanne (1988 - 1997) sa zrejme vráti na televízne obrazovky. Ako informoval portál Deadline, projekt by sa mal dočkať pokračovania v podobe osemdielnej limitovanej série.

30.04.2017 00:00
Herečka Roseanne Barr. Foto: ,
Herečka Roseanne Barr.
debata

Svoje úlohy si v nej zopakujú Roseanne Barr, John Goodman a Sara Gilbert, pričom tvorcovia plánujú do novinky angažovať aj predstaviteľov ďalších kľúčových postáv, ako sú napríklad Laurie Metcalf či Johnny Galecki. Spomínané Barr a Gilbert sa spolu s Timom Wernerom, Bruceom Helfordom a Whitney Cummings budú na projekte podieľať aj ako výkonné producentky. Cummings a Helford sa pod projekt podpíšu tiež ako tvorcovia. Zatiaľ nie je známe, ktorá televízia alebo streamovacia služba bude sériu vysielať.

Seriál Roseanne vysielala americká televízna stanica ABC a zameriaval sa na rodinu Connorovcov, ktorí boli predstaviteľmi americkej pracujúcej triedy žijúcimi vo fiktívnom mestečku Lanford. Barr v ňom stvárnila ženu v domácnosti s troma deťmi, Goodman zase jej manžela Dana a Gilbert ich druhú dcéru Darlene. Seriál má na konte viacero ocenení, vrátane cien Emmy, Zlatý glóbus, Peabody Award či People's Choi­ce Award.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #Roseanne

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...