Kultový Škandál sa končí! Kerry Washington už nebude Olivia Pope

Americký dramatický seriál Škandál (2012) skončí po siedmej sezóne. Ukončenie projektu v utorok oficiálne oznámila prezidentka produkčnej spoločnosti ABC Entertainment Channing Dungey.

19.05.2017 14:17
Tehotná herečka Kerry Washington v šatách od... Foto: ,
Herečka Kerry Washington na archívnom zábere.
debata

„Diskutovali sme so Shondou Rhimes (tvorkyňa projektu, pozn. red.) o tom, ako by chcela ukončiť tento príbeh. Povedala mi ‚Pozri sa, mám pocit, že siedma sezóna je tá, počas ktorej chcem tento príbeh ukončiť, pretože dávam prednosť koncu projektu, keď je na vrchole skôr ako keby mal upadať‘,“ uviedla počas tlačovej konferencie.

Potvrdenie ukončenia projektu televízie ABC, ktorého finále aktuálnej šiestej sezóny sa dostane na televízne obrazovky vo štvrtok, prišlo približne týždeň po tom, ako sa o tom začalo špekulovať na internete. Siedma séria by mala mať premiéru na jeseň a oproti predošlým by mala mať menej epizód. Ich presný počet zatiaľ nie je známy. Ako sa po spomínanej tlačovej konferencii vyjadrila Rhimes, v záverečnej sezóne nechce divákom zostať nič dlžná a seriál veľkolepo ukončí.

Seriál Škandál sa zameriava Oliviu Pope, prezidentovu bývalú konzultantku pre styk s verejnosťou, ktorá vlastní firmu zameriavajúcu sa na krízový manažment. Okrem každodenného zachraňovania dobrého mena vysokopostavených Američanov sa Olivia snaží vysporiadať aj so svojím súkromným životom, vrátane aféry s americkým prezidentom.

Hlavnú hrdinku v projekte stvárnila Kerry Washington a spolu s ňou si v ňom zahrali aj Guillermo Diaz, Jeff Perry, Tony Goldwyn, Scott Foley, Darby Stanchfield, Katie Lowes či Portia de Rossi.

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #škandál #seriál #Kerry Washington #sezóna

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...