Ilúzia, ktorá berie dych a desí! Muž riskoval život v talentovej šou

Popularitu talentových šou môžu vnímať aj slovenskí diváci. Veď už niekoľko rokov sa vysiela Česko Slovensko má talent. Ale takého iluzionistu, aký sa predviedol v USA, sme veru nevideli.

31.05.2017 11:46
Umelec úteku Demian Aditya v šou Amerika má... Foto:
Umelec úteku Demian Aditya v šou Amerika má talent.
debata (1)

Reč je o Demianovi Aditya, ktorý nie je tak celkom iluzionistom, ako skôr „umelcom úteku“. Aditya vyhľadáva náročné situácie či miesta, na ktorých ho zväčša spútajú a on pod časovou tiesňou musí uniknúť. Na účasť v šou Amerika má talent si vybral kúsok, ktorý vraj robil len raz v živote. A pri ktorom nezabudol dodať, že ho môže stáť život.

Adityu zavreli do sklenenej truhly s viacerými úrovňami, na vrchu ktorej bolo niekoľko sto kilogramov piesku. Okrem spútaných rúk ho na dnu uložili tak, že mu pripútali krk k podložke a spútali aj nohy.

Keď sa začal sypať piesok z hornej časti, iluzionista si úspešne vyslobodil ruky. Pri krku sa mu však prestalo dariť. „Bože, čo sa to deje,“ zdesene hovorila porotkyňa Melanie Brown a v jednom momente sa na Adityu zosypal všetok piesok. Porotcovia zdesene vyskočili a zo zákulisia vybehol muž, aby vyslobodil muža. Ako to dopadlo? Nuž, to treba naozaj len vidieť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #útek #muž #únik #Amerika má talent #iluzionista

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....