Blond kráska z Hry o tróny? Až tam ma naučili, že ľudia robia orálny sex!

Jeden z najsledovanejších seriálov v histórii televízie, projekt Hra o tróny, láka nielen na premyslený scenár, ale aj pompézne scény či množstvo erotických momentov. Pre herečku Sophie Turnerovú bol vlastne akousi sexuálnou výchovou.

04.07.2017 00:00
debata
Herečka Sophie Turner na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Sophie Turner prišla v šatách Louis Vuitton. Herečka Sophie Turner na archívnom zábere.

Blondínka v seriáli účinkuje od roku 2011 – v čase, keď doň nastúpila, mala len pätnásť rokov. Ako prezradila v rozhovore pre The Times, práve scenár k slávnemu televíznemu hitu sa stal jej príručkou sexuálnej výchovy. „Prvýkrát, keď som sa dozvedela o niečom takom ako je orálny sex, bolo pri čítaní scenára. Hovorila som si, fíha, toto ľudia robia, je to fascinujúce,“ prezradila Turner. „Mám pocit, že to bola cesta môjho sexuálneho vzdelávania,“ pokračovala.

Dvadsaťjedenročnú plavovlásku v úlohe Sansy Starkovej v piatej sezóne seriálu dokonca na obrazovkách znásilnili. Herečka prezradila, že sama zvádzala vnútorný boj s tým, či explicitnú drsnú scénu sexuálneho násilia odvysielať. „Sexuálny útok nepatrí k tomu, čo by som prežila osobne, alebo čo by stretlo niekoho z mojich priateľov. Takže som bola celkom nad vecou. Dosť naivne. Ale potom sme nakrútili tú scénu a následne sa rozpútala veľká debata, či by sme niečo také mali zobrazovať v televízii,“ vysvetlila pre The Times Sophie Turner.

Sophie Turner začala účinkovať v seriáli Hra o... Foto: HBO
Sophie Turner Sophie Turner začala účinkovať v seriáli Hra o tróny ako pätnásťročná v roku 2011.

„Moja prvá reakcia bola, že možno by sme nemali,“ prezradila herečka. Dnes si však myslí, že to bolo správne. „Čím viac hovoríme o sexuálnom násilí, tým lepšie. A vykašľať sa na ľudí, ktorí tvrdia, že niečo také by sme nemali dávať do televízie, kašľať na tých, ktorí tvrdia, že budú kvôli tomu bojkotovať seriál,“ doplnila mladá herečka, ktorá randí so spevákom Joeom Jonasom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sex #scenár #sexuálna výchova #Hra o tróny #Sophie Turner

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...