Sláva, o akej ani netušil. Režisér Nolan bol prekvapený zo Stylesa

Už o pár dní príde do kín novinka režiséra Christophera Nolana - veľkofilm Dunkirk o slávnej bitke, ktorá sa odohrala počas druhej svetovej vojny. Hrá v ňom aj spevák Harry Styles.

11.07.2017 09:50
Harry Styles Foto: ,
Spevák Harry Styles na archívnom zábere.
debata

Bývalý člen a frontman formácie One Direction získal v snímke rolu jedného z vojakov. Režisér Nolan sa však nedávno priznal, že keď Stylesa obsadzoval, netušil, aký slávny v skutočnosti je. „Nemal som poňatia, aký je v skutočnosti populárny. Áno, moja dcéra o ňom hovorila, moje deti ho v jednom kuse spomínali, ale mne to akosi nedochádzalo,“ vyhlásil režisér batmanovskej série.

„Pravdou je, že som ho obsadil, pretože dokonale zapasoval do úlohy, ktorú hrá. To miesto si zaslúžil bez ohľadu na to, či je slávny,“ dodal ešte Nolan. S podobnou skúsenosťou ohľadom slávy mladého talentu sa však stretol aj jeho herecký kolega z Dunkirku Mark Rylance.

„Moja jedenásťročná neter bola nadšená tak ako nikdy, pretože som prezradil, že budem nakrúcať s Harrym Stylesom. Získal som si jej uznanie. Vyhral som Harryho,“ zavtipkoval si držiteľ Oscara.

Veľkofilm Dunkirk vstúpi aj do slovenských kín 20. júla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #Christopher Nolan #Harry Styles #Dunkirk

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...