Rihanna pod taktovkou Luca Bessona: Už sa nevie dočkať premiéry!

Hoci hlavnou hviezdou bude topmodelka Cara Delevingne, aj speváčku Rihannu už čoskoro uvidia diváci po celom svete v novej snímke Valerian a mesto tisícich planét. Sfilmovaný komiks v réžii Luca Bessona bol vraj pre hviezdu splneným snom.

14.07.2017 00:00
debata
Speváčka Rihanna na zábere z filmu Luca Bessona... Foto: Magicbox Slovakia
Rihanna Speváčka Rihanna na zábere z filmu Luca Bessona Valerian a mesto tisícich planét.

Barbadoská rodáčka, ktorá si vo veľkorozpočtovom filme zahrala Bubble – tanečnicu, uväznenú v mimozemskom kabarete, ktorá je schopná fyzickej transformácie. Práve tá vraj dala 29-ročnej hviezde poriadne zabrať. Rihanna však bola ochotná podstúpiť hodiny maskovania a prácu pod vedením francúzskeho režiséra si užila naplno.

„Všetci ma odhovárali, vraveli, aby som zabudol, že je to nemožné. Hovoril som si, že za pokus to stojí. Neviete si predstaviť, aký som bol šťastný, keď prijala svoju prvú úlohu v sci-fi žánri,“ zaspomínal si Besson na oslovenie medzinárodnej hudobnej hviezdy.

Speváčka Cara Delevigne na zábere z filmu Luca... Foto: Magicbox Slovakia
Speváčka Cara Delevigne na zábere z filmu Luca Bessona Valerian a mesto tisícich planét. Speváčka Cara Delevigne na zábere z filmu Luca Bessona Valerian a mesto tisícich planét.

Podľa neho bolo skvelé, že sa Rihanna skromne označila za hereckého začiatočníka a požiadala francúzskeho tvorcu snímok ako Leon či Piaty element, aby ju viedol. „Mohla tiež povedať, že je superstar a že ju mám tak brať. Bola úžasná, podriadila sa všetkým požiadavkám, vnímala všetky detaily. Bol zážitok pracovať s ňou,“ opísal Besson.

Rihanna sama zverejnila na svojom Instagrame odkaz na premiéru filmu. Sci-fi film, v ktorom si okrem nej zahrala topmodelka Cara Deleingne a herec Dane De Haan, príde do slovenských kín 21. júla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #sci-fi #rola #Luc Besson #Valerian a mesto tisícich planét

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...