Jennifer Jason Leigh v novej minisérii. Stvárni matku Sherlocka!

Americká herečka Jennifer Jason Leigh a austrálsky herec Hugo Weaving si zahrajú v miniseriáli Patrick Melrose televízií Showtime a Sky Atlantic.

14.07.2017 16:54
Herečka Jennifer Jason Leigh. Foto: ,
Herečka Jennifer Jason Leigh na archívnom zábere.
debata

V adaptácii päťdielnej knižnej série The Patrick Melrose Novels (1992 – 2012) anglického spisovateľa Edwarda St Aubyna sa predstavia po boku anglického herca Benedicta Cumberbatcha (známy najmä ako seriálový Sherlock), ktorý si zahrá hlavnú postavu, a Anny Madeley stvárňujúcej jeho manželku. Projekt bude mať päť častí. O televízne spracovanie úspešných románov sa postará scenárista David Nicholls, réžie sa ujme Edward Berger.

Dej projektu sa sústredí na neslušného a sarkastického aristokrata Patricka Melrosea, ktorý sa svojím zvláštnym správaním snaží vyrovnať s traumou z detstva a dospievania. Tie do veľkej miery ovplyvnili jeho násilnícky otec (Weaving) a matka (Leigh), ktorá dlhé roky v tichosti znášala manželovo správanie.

Každá z epizód sa zameria na jednu z piatich častí knižnej predlohy, pričom postupne zobrazí niekoľko najzásadnejších dní Melroseovho života. Seriál sa tak bude odohrávať v rozmedzí od 60. rokov minulého storočia po súčasnosť na miestach ako južné Francúzsko, New York či Veľká Británia.

debata chyba
Viac na túto tému: #seriál #dvojica #Jennifer Jason Leigh #Hugo Weaving

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...