Halle Berry prežívala únos dieťaťa pred kamerou. Bolo to živé, tvrdí

Herečku Halle Berryovú uvidia diváci na jeseň v pokračovaní filmu Kingsman. No ešte predtým bude matkou uneseného syna, ktorá bojuje za jeho záchranu.

26.07.2017 00:00
debata
Herečka Halle Berry pózuje fotografom na akcii... Foto: SITA/AP, Powers Imagery
Halle Berry Herečka Halle Berry pózuje fotografom na akcii Comic Con.

Túto rolu si držiteľka Oscara zahrala vo filme Kidnap, ktorý vstúpi do amerických kín 4. augusta. Na pondelňajšej premiére prezradila, že táto rola bola pre ňu osobná. „Ak vám unesú dieťa, vaše srdce sa na chvíľu zastaví. Ste bezmocní,“ uviedla hviezda pre CBS Miami.

„Krása tohto filmu však spočíva v tom, že matka, ktorú stvárňujem, je silná žena. Môže ukázať ženským diváčkam silu, ktorá sa v nás ukrýva a dovolí nám oslavovať materské ochranárske inštinkty,“ pokračovala Halle Berry.

Priznala sa tiež, že pri filmovačke jednotlivé momenty prežívala veľmi osobne. „Celý čas sediac na zadnom sedadle som si predstavovala v tom aute moju vlastnú dcéru. A moja dcéra bola so mnou celý čas na pľaci a bola v tom čase vo veku ako chlapec, ktorý hral môjho syna. Bolo naozaj jednoduché preniesť si jej tvár na jeho a tie emócie boli veľmi živé,“ opísala herečka, ktorá v auguste oslávi už 51. narodeniny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #únos #Halle Berry #herečka #emócia

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...