Superman s fúzami? Ani náhodou! K slovu sa dostanú triky

Profesné rozvrhy hereckých hviezd v Hollywoode sú vyrátané na dni, ba priam hodiny. Ale občas nastane situácia, ktorá zamieša karty. Platí to aj v prípade Henryho Cavilla.

26.07.2017 09:00
Herec Henry Cavill ako Superman. Foto:
Herec Henry Cavill na zábere z pripravovaného filmu Misson: Impossible 6.
debata

Britský rodák, ktorého preslávila rola Supermana v posledných adaptáciách známeho amerického komiksu, sa v tejto úlohe objaví aj v projekte Justice League. Hoci ho dokončili už pred pár mesiacmi, došlo na to, že herci musia pretočiť niektoré scény. Problémom však je, že Cavilla už zamestnáva iný projekt.

Tridsaťštyrirročný herec pracuje v súčasnosti na akčnom filme Mission: Impossible 6 a práve kvôli nemu má momentálne na tvári bradu a jemné fúziky. „Štúdio Paramount mu nedovolí odstrániť si bradu, keďže jeho podoba je súčasťou produkcie a filmového vizuálu,“ píše server Variety.

Herec Henry Cavill ako Superman. Foto: Warner Bros. Pictures
Herec Henry Cavill ako Superman. Herec Henry Cavill ako Superman.

Samozrejme, Clark Kent alias Superman je priam dokonalo vyzerajúci a dohladka oholený sošný superhrdina. Preto sa rozhodli štúdia investovať ďalšie peniaze do trikov. Áno, chápete to správne – Cavillovi digitálne odstránia bradu a fúzy, aby v nanovo nakrúcaných scénach pre Justice League predviedol svoju hladkú tvár.

Bizarné? Nuž, pravdou je, že ide o veľa – oba projekty patria k očakávaným kasovým trhákom a musia byť bezchybné. A herci, ktorí sa zaviazali zmluvami štúdiám, musia poslúchať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #Henry Cavill #vizáž #Mission: Impossible 6 #Justice League

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...