Cruiseovo zranenie je vážnejšie. Zastavilo nakrúcanie akčného hitu

Filmové štúdiá Paramount Pictures prerušili nakrúcanie najnovšej snímky z akčnej série Mission: Impossible.

17.08.2017 10:00
Tom Cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise v Sydney počas premiéry filmu Múmia.
debata

Dôvodom je zranenie predstaviteľa hlavnej roly, Toma Cruisa, ktorý si pri kaskadérskom kúsku zlomil členok. „Produkcia bude prerušená, kým sa Tom úplne nezotaví,“ informoval v stredu Paramount. Termín americkej distribučnej premiéry sa však nemení a tak stále platí aj to, že do slovenských kín by sa snímka mala dostať 26. júla 2018.

„Tom sa vám chce všetkým poďakovať za záujem a podporu a nevie sa dočkať budúceho leta, keď sa so všetkými o tento film podelí,“ uviedli ďalej.

Päťdesiatpäťročný herec, ktorý je známy tým, že si väčšinu kaskadérskych kúskov robí sám, sa zranil minulý víkend počas nakrúcania v Londýne, keď po skoku medzi budovami narazil do steny. Podľa režiséra Mission: Impossible 6 Christophera McQuarrieho však do steny naraziť aj mal, no pri štvrtej klapke sa tak stalo pri trochu inom uhle a zlomil si členok.

Nemenovaný zdroj pre magazín The Hollywood Reporter povedal, že produkcia sa oneskorí o osem až deväť týždňov. Nehoda sa podľa zdrojov blízkych produkcii stala počas 88. dňa nakrúcania, ktoré malo pokračovať ďalšie zhruba dva mesiace. Spolu s Cruisom v snímke účinkujú napríklad aj Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Angela Bassett alebo Alec Baldwin.

debata chyba
Viac na túto tému: #pauza #zranenie #nakrúcanie #Tom Cruise #Mission: Impossible 6

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...