Adela Vinczeová: Pyco je ako bicykel, na ktorom sa jazdiť nezabúda

Po šesťročnej pauze sa na obrazovky vráti tanečná šou Let's Dance. Opäť po rokoch spojí aj moderátorskú dvojicu Adela Vinczeová a Martin Pyco Rausch.

25.08.2017 00:00
debata
Moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Martin... Foto: TV Markíza
Moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Martin Pyco Rausch. Moderátorská dvojica Adela Vinczeová a Martin Pyco Rausch.

Hoci televízna „premiéra“ ich čaká až v nedeľu 3. septembra, spoločne sa objavili už na štvrtkovej tlačovej konferencii. Ako inak, aj ju odmoderovali. Na otázku, či moderátorské spojenie medzi nimi prirodzene pretrváva, alebo sa veci časom trošku zmenila, odvetila Adela Vinczeová veľmi pohotovo. „Ak by sa niečo zmenilo, zistíme to asi počas prenosov. Ale už aj na tlačovej konferencii, ktorú sme spolu moderovali, som mala pocit, že to išlo nejako plynulo a hladko a adekvátne danej téme.“

Známa blondínka má podľa vlastných slov pár moderátorských partnerov, s ktorými jej to ladí. „S každým trochu inak, ale ladí. A Pyco je jeden z tých bicyklov, na ktorom sa jazdiť nezabúda,“ skonštatovala s úsmevom.

Herec Branislav Deák a jeho tanečná kolegyňa...
Speváčka Emma Drobná má najmladšieho tanečného...
+9Bývalá Miss Slovensko a riaditeľka súťaže Miss...

Na moderovanie tanečnej šou sa už veľmi teší. Aj preto, že v nej vyvoláva len pozitívne pocity. „V tomto programe sa netlačí na emócie súvisiace s tým, ako sa bude ľuďom ďalej odvíjať život, keď z hry vypadnú alebo vyhrajú. Účinkujúci sú ľudia, ktorí už niečo dosiahli a prišli sa sem baviť. Aj preto si myslím, že tá noblesa spojená s nezaťaženosťou tým, čo bude so mnou, ak vypadnem ako napríklad v Superstar, robí túto šou veľmi príjemnou,“ vysvetlila svoj pohľad Vinczeová, ktorá v minulosti v Let's Dance aj účinkovala.

Vzhľadom na prácu počas živých prenosov sa diváci však budú musieť na čas zaobísť bez Chart Show. „Dohodli sme sa s vedením televízie, že by nemala bežať v rovnakom čase. Toho by bolo naozaj veľa,“ uviedla Vinczeová. „Takže na teraz sa Chart Show odsúva a mala by sa vrátiť vo vhodnom čase,“ doplnila ešte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #moderovanie #Martin Pyco Rausch #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...