Soňa Norisová: Kedysi som chcela byť kaskadérkou

Po ročnej prestávke v nakrúcaní sa slovenská herečka Soňa Norisová vracia k úlohe spisovateľky Klaudie v krimiseriáli V.I.P. vraždy, ktoré si diváci budú môcť pozrieť na programe Prima Plus.

07.09.2017 00:00
Soňa Norisová a Patrik Děrgel Foto:
Soňa Norisová a Patrik Děrgel v seriáli V.I.P. Vraždy.
debata

Pre Norisovú je nakrúcanie seriálu výzvou aj pre nefalšovanú dávku adrenalínu. Nakrúcania náročných scén sa však nebojí. Ale bolo to náročné, keďže scenáristi pre ňu pripravili rôzne nebezpečné situácie. Napríklad ju takmer zrazí auto a nakrúcať musela aj v bazéne s ľadovou vodou. Produkcia ju však veľmi nebezpečné scény samú točiť nenechala a na pľaci ju nahradila dablérka.

Soňa Norisová počas nakrúcania seriálu V.I.P....
Soňa Norisová počas nakrúcania seriálu V.I.P....
+1Soňa Norisová počas nakrúcania seriálu V.I.P....

„Všetko mi produkcia nedovolí, musia si ma strážiť, aby som mohla dotočiť,“ prezradila herečka. Priznala však aj to, že k akčným scénam má sama blízko. "Dokonca som chodila do kaskadérskeho krúžku, ale len na chvíľku, chcela som byť kaskadérkou,“ hovorí s úsmevom a dodáva: "Akčnejšie scény mám rada, vyslovene ma bavia. Napríklad ten studený bazén bol pre mňa výborný, pretože v ten deň sme skoro vstávali a úplne ma to prebralo. Z chladnej vody som do seba dostala energiu.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #V.I.P. vraždy

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...