Opäť hrá na erotickú strunu: Xena v seriáli zvádzala kolegyňu

Už minulý rok sa herečka Lucy Lawless, Slovákom známa najmä ako bojovná princezná Xena, dostala do pozornosti pre odvážne scény v seriáli Spartakus: Krv a piesok.

26.01.2011 05:00
Xena - šteklivý seriál Foto:
Herečka Lucy Lawless sa vyzlieka aj v ďalšej sérii seriálu Spartakus: Krv a piesok, ktorý minulý rok vyvolal rozruch odvážnymi scénami.
debata

Televízia Starz, ktorá program vysielala, sa stretla s kritikou, ale zároveň aj veľkou sledovanosťou a tak ďalšie série na seba nenechali dlho čakať.

Aj tentoraz tvorcovia pokračujú v zobrazovaní dekadentnej spoločnosti starovekej civilizácie. Xena, ktorá v seriáli stvárňuje manipulatívnu a sexom posadnutú panovníčku, sa šteklivým scénam, samozrejme, nevyhla.

Herečka Lucy Lawless sa vyzlieka aj v ďalšej... Foto: archív Egotastic.com
Xena - šteklivý seriál Herečka Lucy Lawless sa vyzlieka aj v ďalšej sérii seriálu Spartakus.

Nováčikom je však ryšavá herečka Jaime Murray, ktorá sa uviedla naozaj „pozoruhodne“ – lesbickou scénou s hlavnou ženskou predstaviteľkou. Dokedy bude divákom stačiť nahota a násilie na obrazovke je otázne.

Ani hity ako Californication či Pravá krv, ktoré sú známe množstvom provokatívnych nahých scén totiž nedokážu udržiavať divácku sledovanosť dlhodobo. Divákom sa síce erotika v seriáloch páči, pravdepodobne však stále túžia po nových tvárach. Ale ktohovie, možno do seriálového „Spartaka“ čoskoro zamieri aj Kevin Sorbo alias Herkules. A sledovanosť opäť porastie.

Herečka Lucy Lawless, slovenským divákom známa...
Ako Xena sa nikdy takto neodhalila. No vo veku...
+1Herečka Lucy Lawless sa vyzlieka aj v ďalšej...
debata chyba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...