Šou Zem spieva sa vráti na jar, kastingy budú praskať vo švíkoch

V apríli sa víťazstvom súboru Urpín skončila prvá séria sledovanej šou Zem spieva.

28.09.2017 15:15
Urpin Foto:
Folklórny súbor Urpín - víťaz 1. série šou Zem spieva.
debata

V relácii dostali priestor neprofesionálni slovenskí folkloristi, ktorých tvorcovia vyberali ako zástupcov jednotlivých regiónov, dohromady televízia predstavila 63 amatérskych súborov, skupín, tanečníkov a spevákov. Formát sa tešil vysokej sledovanosti. A tak sa RTVS púšťa do príprav ďalšej série. Na kastingy sa už stihli prihlásiť stovky záujemcov.

Ako informuje RTVS, prihlásili sa napríklad jednotlivci či skupiny z Rumunska, Maďarska či Srbska. Prvý z kastingov sa uskutoční 8. októbra 2017 v Múzeu slovenskej dediny v Martine a druhý 15. októbra 2017 v Ľubovni­anskom skanzene v Starej Ľubovni.

Pre veľký záujem zo zahraničia RTVS predĺžila možnosť týmto záujemcom prihlásiť sa do šou Zem spieva do 31. októbra 2017, dokedy bude možné posielať prihlášky aj s priloženým videom.

Moderátorsky šou zastrešila trojica mladých... Foto: RTVS
Hudba vesmírna, zem spieva Moderátorsky šou zastrešila trojica mladých umelcov zo zoskupenia S hudbou vesmírnou: Zľava: Daniel "Sorizzo" Kis, Dominika Morávková (rod. Zeleníková) a Marek Koleno.

Moderátorsky šou v prvej sérii zastrešila trojica mladých umelcov zo zoskupenia S hudbou vesmírnou, podobne to bude aj v druhej sérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zem spieva #2. séria

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....