Hviezdy Sexu v meste nariekajú. Hnevá ich, že nenatočia nový film

Tretí film zo série Sex v meste sa nebude nakrúcať, potvrdili už pred pár dňami zástupcovia filmového štúdia. Dôvodom je odmietnutie úlohy jednej z hlavných postáv - herečky Kim Cattrallovej alias Samanthy Jonesovej.

02.10.2017 00:00
Kristin Davis Foto: ,
Herečka Kristin Davis na archívnom zábere.
debata

Rozhodnutie nezúčastniť sa na nakrúcaní filmu však spôsobilo, že sa tvorcovia rozhodli, že tretie pokračovanie nenakrútia. Svoje rozčarovanie a smútok už odhalili verejne dve ďalšie hviezdy a Cattrallovej kolegyne.

„Je hlboko frustrujúce nepodeliť sa o ďalší príbeh s našimi fanúšikmi,“ uviedla na Instagrame herečka Kristin Davis, predstaviteľka Charlotte. Sama sa vraj často obzerá dozadu a spomína na chvíle, ktoré strávila nakrúcaním obľúbeného seriálu. „Som nesmierne šťastná, že som mohla stvárniť Charlotte pri všetkých jej vzletoch a pádoch. Ale je pravda, že tretí film nakrúcať nebudeme,“ ozrejmila fanúšikom.

Podobne reagovala aj herečka Sarah Jessica Parker, predstaviteľka hlavnej hrdinky Carrie Bradshawovej. „Som sklamaná,“ vyhlásila pre šou Extra. „Mali sme krásny, zábavný, radostný a veľmi empatický príbeh. Nie je to sklamanie len preto, lebo nepovieme tento príbeh a nezažijeme tak reakcie ľudí naň, je to sklamanie o to viac, že naše publikum si tak želalo ďalší film,“ skonštatovala Parker.

Štvrtá z ústredného kvarteta hrdiniek, herečka Cynthia Nixon sa zatiaľ k ničomu nevyjadrila. Rovnako ako Kim Cattrall, kvôli ktorej sa projekt nebude realizovať. Podľa správ z jej blízkeho okolia je to však veľmi jednoduchý dôvod – skrátka nechcela nakrúcať ďalší film Sex v meste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sklamanie #Sarah Jessica Parker #Sex v meste #Kim Cattrall #Kristin Davis

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...