Po 60-ke, ale v špičkovej forme! Herec Greenwood vyzerá skvelo

Zväčša svojou skvelou fyzickou formou ohurujú ženské herecké hviezdy, ale nezaostávajú za nimi ani páni. Presviedča o tom aj herec Bruce Greenwood.

04.10.2017 00:00
debata
zväčšiť Herec Bruce Greenwood vo filme Geraldova hra... Foto: NETFLIX
Bruce Greenwood vo filme Geraldova hra Herec Bruce Greenwood vo filme Geraldova hra predvádza špičkovú fyzickú formu.

Známy seriálový herec sa objavil v novom filme s názvom Geraldova hra, ktorý podľa knihy Stephena Kinga nakrútili pre kanál Netflix. Hoci vo filme nestrávi veľa času, takmer celú dobu je vyzlečený len v čiernych boxerkách. Pri pohľade na muža, ktorý oslávil v auguste 61. narodeniny určite nejedného diváka napadne, že je v naozaj špičkovej forme.

Greenwood je však nadšencom športu a venuje sa mu celú svoju hereckú kariéru. Počas príprav na psychologický hororový príbeh sa vraj ešte viac sústredil na to, aby jeho postava spevnela a aby pôsobil veľmi maskulínne a mužne.

Herečka Carla Gugino (v popredí) a jej kolega... Foto: NETFLIX
Carla Gugino (v popredí) a jej kolega Bruce Greenwood Herečka Carla Gugino (v popredí) a jej kolega Bruce Greenwood vo filme Geraldova hra.

Novinka, ktorú si diváci Netflixu môžu pozrieť, rozpráva príbeh manželského páru, ktorý si v dome na samote rozhodne okoreniť svoj sexuálny život posteľovou hrou s putami. Celá zábava sa však končí nečakanou smrťou manžela, ktorý padne bezvládny vedľa postele a jeho polovička stále pripútaná k posteli začína bojovať o svoj život. Rolu manželky stvárnila herečka Carla Gugino.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #forma #šesťdesiat #Bruce Greenwood

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...