Dal dolu 13 kíl! Takto sa zmenil pre novú úlohu seriálový fešák

Niežeby to bolo dnes už niečo výnimočné, ale niekedy môže fyzická transformácia pre filmovú rolu dať poriadne zabrať. Vie to aj Taylor Kitsch.

19.10.2017 10:00
debata
Herec Taylor Kitsch so svojou normálnou... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Taylor Kitsch Herec Taylor Kitsch so svojou normálnou hmotnosťou.

Herec známy napríklad zo seriálu Temný prípad sa pre rolu v novom projekte pod názvom Waco rozhodol zhodiť viac ako desať kilogramov. Dôvodom bolo, že stvárňuje postavu skutočného Davida Koresha – lídra náboženského kultu, ktorý veril, že je posledným prorokom a s ktorého menom sa spája kauza zneužívania mladistvých, polygamie, ale aj finálneho stretu s FBI.

Tridsaťšesťročný Kitsch sa o príprave na úlohu rozhovoril v talk-šou Ellen DeGeneresovej. „Mal som na to štyri mesiace, čo je v podstate zdravší spôsob, ako zhodiť. Každý mesiac šli dolu tak tri kilá,“ uviedol herec, ktorý pre rolu zhodil presne 13 kilogramov.

Herec Taylor Kitsch na zábere zo seriálu Waco.... Foto: Paramount Network
Herec Taylor Kitsch na zábere zo seriálu Waco. O 13 kíl ľahší. Herec Taylor Kitsch na zábere zo seriálu Waco. O 13 kíl ľahší.

Docielil to vraj zníženým príjmom kalórií. Na raňajky zjedol jedlo s hodnotou 500 kalórií, potom už nasledovala len zelenina a ovocie a na záver dňa (čo bolo v tomto prípade o štvrtej popoludní) už konzumoval len slepačí vývar. Potom si šiel ešte zabehať.

„Ale poviem vám, ak nemáte už z čoho zhadzovať, to ešte len začne byť ťažké,“ doplnil ešte herec, ktorý pred kariérou v Hollywoode pracoval ako osobný tréner. Momentálne sa už s hmotnosťou vracia do normálu – vraj môže jesť, čo sa mu zachce. „A to je úžasné,“ vyhlásil so smiechom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chudnutie #rola #Taylor Kitsch #Waco

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....