Bohovia na zemi? Ak by zostúpili, majú toto telo, ukazuje Hemsworth

Aj do slovenských kín vstúpi o týždeň tretí film zo série o superhrdinovi Thorovi. Snímka s podtitulom Ragnarok opäť prináša v hlavnej úlohe herca Chrisa Hemswortha.

25.10.2017 15:17
debata
zväčšiť Herec Chris Hemsworth ako Thor v treťom filme... Foto: Disney/Marvel
Chris Hemsworth Herec Chris Hemsworth ako Thor v treťom filme série Thor: Ragnarok.

Austrálsky rodák vo filme stvárňuje mýtického boha a dalo by sa povedať, že podobná je aj jeho fyzická kondícia. Hemsworth ohuruje na plátne dokonalým vzhľadom a bezchybnou horou svalov. Štúdiá Disney zverejnili nové zábery z filmu, v ktorom si zahrala aj Cate Blanchett či Tom Hiddleston. Na jednom z nich vidieť Chrisa Hemswortha vo filmovom kostýme, no hore bez.

Hercova kondícia je už roky zdrojom jeho popularity a množstva nadšených reakcií od internetových fanúšičiek či fanúšikov. Tridsaťštyriročný akčný hrdina počas príprav na túto úlohu, ktorú si okrem prvých dvoch filmov zo série o Thorovi strihol aj v rámci série Avengers, drie skutočne tvrdo.

Na internete sa nedávno objavilo video, ktoré ukazuje, aký tréning podstupuje hollywoodsky miláčik a držiteľ titulu Najsexi muža planéty – verte, nie je to žiaden med lízať. Ale za tie honoráre a popularitu, ktorú mu filmy z komiksového univerza priniesli, to určite stojí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Telo #Chris Hemsworth #forma #Thor: Ragnarok

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...