Odhalené sexy stehno a... veď to je Harryho Meghan. V posteli s iným!

Už o pár mesiacov zazvonia svadobné zvony britskému princovi Harrymu a jeho vyvolenej Meghan Markleovej. V prípade tejto, už raz rozvedenej herečky, sa však musí kráľovská rodina pripraviť.

11.12.2017 00:00
debata (8)
zväčšiť Herečka Meghan Markle (ako Rachel Zane) v... Foto: Profimedia
Meghan Markle (ako Rachel Zane) v seriáli Kravaťáci s kolegom Patrikom J. Adamsom Herečka Meghan Markle (ako Rachel Zane) v seriáli Kravaťáci s kolegom Patrikom J. Adamsom.

Povolanie budúcej vojvodkyne, ktorá sa narodila v Amerike a vyrastala v Kanade, je herectvo a z toho sa odvíja množstvo vecí, ktoré nemusia byť pre členov kráľovskej rodiny príjemné. Napríklad aj nakrúcanie odvážnych posteľových scén.

Hoci 37-ročná Markle má v tomto prípade register celkom obmedzený, pár scén by sa predsa len našlo. Napríklad aj v obľúbenom seriáli Kravaťáci, ktorý príťažlivú brunetku preslávil.

Románik s kolegom v podaní herca Patricka J. Adamsa mal na televíznej obrazovke celkom jasnú dohru – posteľovú. A práve tieto scény majú vraj veľmi v obľube aj mnohí Markleovej fanúšikovia. Ktohovie, ako ich vníma s odstupom času princ Harry. Jedno je však isté. Minulosť sa zmeniť nedá. Takže, do májovej svadby sa ešte pravdpodobne pár podobných záberov z minulosti objaví.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #scéna #Meghan Markle #Suits

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...