Hviezdy seriálu o vražde Versaceho pokope: No kde je Donatella Cruz?

Príbeh o zavraždení slávneho módneho návrhára Gianniho Versaceho patrí medzi najočakávanejšie televízne projekty. Na jeho premiére však chýbala jedna z dôležitých postáv.

12.12.2017 16:00
Edgar Ramirez, Darren Criss a Ricky Martin Foto: ,
Zľava: Edgar Ramirez, Darren Criss a Ricky Martin na špeciálnom premietaní projektu The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story.
debata

Reč je o Donatelle Versace, lepšie povedané o španielskej herečke Penelope Cruzovej, ktorá ju v desaťdielnom seriáli stvárnila. Na newyorské premietanie filmu však nedorazila.

Štyridsaťdvaročná španielska rodáčka sa vraj do USA nedostavila pre aktuálne pracovné povinnosti v rodnej krajine, informovali zástupcovia producentov projektu. Novinka zo série American Crime Story s podtitulom The Assassination of Gianni Versace však dala príležitosť trojici hercov, ktorí na slávnostnom uvedení nechýbali.

Herec Edgar Ramirez si zahral Gianniho Versaceho.
Zľava: Edgar Ramirez, Darren Criss a Ricky...
+5Herec Darren Criss.

Samotného návrhára stvárnil mexický herec Edgar Ramirez, ktorý sa podľa mnohých na talianskeho umelca nápadne podobá a maskovanie ešte urobilo svoje. Jeho vraha, maniaka Andrewa Cunnanana si zahral herec Darren Criss, ktorého svet pozná najmä z hudobného seriálu Glee. V seriálovom projekte dostal príležitosť aj spevák Ricky Martin. Ten svoju kariéru štartoval práve na televíznych obrazovkách a tentoraz sa na ne vráti ako Versaceho spolupracovník a životný partner.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Penelope Cruz #seriál #Ricky Martin #Gianni Versace #Edgar Ramirez #Darren Criss #zavraždenie

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...