Tisíc dielov Oteckov? Marek Fašiang má prekvapivú odpoveď

Herec Marek Fašiang je síce seriálovým nováčikom, ale prácu pred kamerou s kolegami z Oteckov, Vladimírom Kobielskym, Braňom Deákom či Filipom Tůmom, si už vychutnáva.

02.01.2018 00:00
Marek Fašiang Foto:
Herec Marek Fašiang v seriáli Oteckovia.
debata

Začiatok bol však preňho skutočnou výzvou. „Do projektu som nevstupoval s veľkými skúsenosťami pred kamerou, takže nakrúcanie bolo to pre mňa obrovskou výzvou. Áno, začiatky boli pomerne náročné, ale aj vďaka kolegom som sa do procesu nakrúcania dostal a teraz si už výrobu seriálu užívam, baví ma. Aj keby mali Oteckovia tisíc dielov, bol by som s tým ‚OK‘, lebo do práce chodím rád,“ opísal s úsmevom.

V seriáli je oteckom jedného dieťaťa, dcérky, on sám je však v reálnom živote bezdetný. Ako svoju seriálovú dcéru zvládal? „Niektoré scény s deťmi sú naozaj náročné na výrobu, najmä tie, kedy je drobcov pred kamerami viac. Na druhej strane, práve deti dodávajú seriálu čosi milé, ľudské a pekné,“ opísal Fašiang. So seriálovou Laurou si museli na seba zvykať, čo herec nijako nepopiera. „Predsa len, pred 7-ročné dievčatko zrazu postavili cudzieho chlapa, ktorý mal byť jeho otcom. Takže naše oťukávanie bolo trošku dlhšie. Keď sme si už na seba zvykli, stali sa z nás kamaráti.“

Vladimír Kobielsky a Natália Puklušová v...
Herečka Mária Havranová a Marián Mitaš  v...
+9Herečka Mária Havranová ako učiteľka v seriáli...

Scenáristi z neho spravili vdovca, bez partnerky však dlho nezostane. „Mojou osudovou ženou v Oteckoch bude Linda, učiteľka zo škôlky, ktorú hrá Mary Havranová,“ prezradil.

Hoci novinka z produkcie Markízy spadá do komediálneho žánru, ako televízny divák Fašiang aktuálne uprednostňuje skôr mysteriózne či dramatické seriály. „Práve sledujem série ako Stranger Things či Narcos,“ dodal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Oteckovia #Marek Fašiang

+ Zmeny vo vašej strave prinášajú novú energiu a vitalitu.
Investície času a energie do práce sa vyplatia...

+ Neriskujte svoje zdravie, obetujte radšej čas nato, aby ste sa cítili dobre.
Neberte si na plecia viac ako...