Hrať bez mejkapu, ani sekundu som neváhala, vraví Saoirse Ronan

Vďaka úlohe v snímke Lady Bird sa o herečke Saoirse Ronanovej hovorí ako o horúcej kandidátke na Zlatý glóbus a tiež Oscara. Nakrúcanie pre ňu vraj bolo nesmierne príjemné.

06.01.2018 00:00
Herečka Saoirse Ronan získala cenu za herecký... Foto: ,
Herečka Saoirse Ronan získala cenu za herecký výkon vo filme Lady Bird aj na filmovom festivale v Palm Springs.
debata

Blondínka, ktorá už ako detská herečka zaujala svet výkonom vo filme Pokánie (a získala svoju prvú nomináciu na Oscara), sa v novinke režisérky Grety Gerwigovej objavuje celkom bez líčidiel. Nakrúcať bez mejkapu vraj pre ňu nebolo vôbec náročné.

„Ani sekundu som nad tým neuvažovala,“ uviedla Ronan. „Keď hráte postava, minimálne, čo sa mňa týka, dostávate licenciu posunúť sa na miesta, na ktoré ste predtým nikdy nevstúpili. Či už v prípade vzhľadu, typu osobnosti, alebo hlasu, všetkého,“ komentovala herečka. Podľa nej je v možnosti zahrať si dobrú postavu obrovská sloboda pre herca.

Ronanovej talent je neprehliadnuteľný, keďže jej filmové výkony pravidelne zaujímajú kritikov, ale aj verejnosť. Po spomenutom Pokání sa dočkala ďalšej nominácie na sošku Oscara za výkon vo filme Brooklyn. Čoskoro by mala potvrdiť svoju pozíciu veľkého hereckého talentu aj ďalšou nomináciou. Tie oscarové však zverejnia až pár týždňov po vyhlásení cien Zlatý glóbus, ktoré sa koná v nedeľu 7. januára.

Herečka Jessica Chastain v kreácii Givenchy.
Herec Gary Oldman a jeho manželka Gisele Schmidt.
+20Herečka Holly Hunter pózuje fotografom na 29....

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #herectvo #Sloboda #Oscar #mejkap #Saoirse Ronan

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...