Prekvapivé gesto od McGregora! Ďakoval ex-manželke aj novej priateľke

Terčom kritiky sa stal herec Ewan McGregor po nedeľňajšom vyhlásení cien Zlatý glóbus, keď v ďakovnej reči spomenul svoju manželku, ale aj kolegyňu a ženu, ktorá jeho dlhoročnú životnú partnerku nahradila.

08.01.2018 15:00
Herec Ewan McGregor ďakoval za cenu v seriáli... Foto: ,
Herec Ewan McGregor ďakoval za cenu v seriáli Fargo.
debata

Britský herec si odniesol cenu za výkon v seriáli Fargo a práve pri nakrúcaní tohto projektu sa zoznámil s Mary Elizabeth Winsteadovej. Medzi dvojicou preskočila iskra a McGregor sa po 22 rokoch spolužitia odlúčil od svojej manželke Eve Mavrakis.

Napriek tomu, že to musí byť zložité obdobie pre celú hercovu rodinu, jeho vzťahy s expartnerkou zostali veľmi korektné. „Chcel by som v tejto chvíli poďakovať Ev, ktorá pri mne vždy stála počas uplynulých 22 rokov,“ uviedol herec a menoval aj všetky štyri deti. Následne však pokračoval a ďakoval aj seriálovým kolegom. Celkom na záver prišla práve Winstead. „Bez Mary Elizabeth Winsteadovej by som nebol žiadnym Rayom, takže ďakujem veľmi pekne,“ doplnil McGregor.

U niektorých užívateľov internetu si vyslúžil kritiku za to, že ďakuje žene, ktorá „mu rozvrátila rodinu“. Ďalší však poznamenali, že je veľmi pekné, že spomenul aj svoju dlhoročnú partnerku a ukázal, že aj rozpad vzťahu po rokoch sa nemusí diať len so scénami, hádkami či zlou krvou medzi expartnermi.

Herečka Jessica Biel v šatách Dior Couture.
Herec Hugh Grant a jeho partnerka Anna Eberstein.
+69Herečka Saoirse Ronan v kreácii Atelier Versace.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželka #milenka #Ewan McGregor #Mary Elizabeth Winstead #ďakovná reč

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...