Kráska zo Stranger Things sa vrátila za milencom. Spieva na neho ódy

V nedeľu sa herečka Natalia Dyer objavila na vyhlásení americkej hereckej asociácie. Hoci si zapózovala so seriálovými kolegami z projektu Stranger Things, jeden muž po jej boku chýbal.

24.01.2018 15:16
debata
Herečka Natalia Dyer na vyhlásení Národných... Foto: PRADA
Natalie Dyer n Herečka Natalia Dyer na vyhlásení Národných televíznych cien v Londýne. Oblečená do šiat značky Prada.

Reč je o Charliem Heatonovi, jej hereckom kolegovi, ktorého pred pár mesiacmi zadržali na letisku v USA a s podozrením na prechovávanie drog ho nevpustili na územie krajiny. Hoci incident sa vysvetlil, Heaton sa do USA stále nevrátil.

Dvojicu však spoločne zachytili objektívy v utorok večer na vyhlásení Národných televíznych cien v Londýne. Dyer oblečená v marhuľových flitrami pošitých šatách Prada sa spokojne usmievala po jeho boku.

Už dávnejšie na adresu svojho priateľa prezradila, že sa s ním skvelo pracuje. „Je šikovný a nekazí naše spoločné scény,“ poznamenala s humorom. „Aby som bola presnejšia, je skvelý. Veľmi talentovaný, ako všetci v hereckom obsadení. Je skvelé môcť s nimi pracovať,“ uviedla na margo kolegov z projektu Netflixu, ktorý sa dočkal už dvoch sérií a v pláne je tretia.

Zľava: Dacre Montgomery, Natalia Dyer a Joe... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Dacre Montgomery, Natalia Dyer a Joe Keery Zľava: Dacre Montgomery, Natalia Dyer a Joe Keery zo seriálu Stranger Things. Dyer má na sebe róbu Dior Haute Couture.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Stranger Things #Natalia Dyer

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...