Balzerová jazdí na volge a odhaľuje tajomstvá! Pomôže jej aj Vášáryová

Eliška Balzerová, Tatiana Vilhelmová či Emília Vášáryová - to sú len niektoré zo slávnych mien, ktoré sa objavia v novinke Otcova volga.

21.02.2018 17:25
Herečka Eliška Balzerová stvárnila jednu z... Foto:
Herečka Eliška Balzerová stvárnila jednu z hlavných ženských úloh.
debata (6)

Režisér Jiří Vejdělek nakrútil novú českú komédiu a sústredil sa v nej predovšetkým na ženy. Eliška Balzerová stvárni Evu, kostýmovú výtvarníčku, pôžitkárku a manželku šarmantného Ludvíka, ktorý však veľmi nečakane a bez rozlúčenia umrie – dokonca tak nečakane, že jej nestačí povedať, že okrem ich spoločnej dcéry Terezy, ktorú si vo filme zahrá Tatiana Vilhelmová, mal ešte rovnako starého nemanželského syna.

Eva je rozhodnutá toto odhalenie veľkoryso ignorovať, ale Tereza, ktorej sa rozpadáva vlastný život, sa k prízraku nevlastného brata upne. Spoločne s matkou sa teda napokon vydajú Ludvíkovým veteránom volga GAZ 21 po stopách jeho bývalých mileniek a priateľov, aby zistili o tajomstve viac.

zväčšiť Herci Emília Vášáryová a Bolek Polívka vo filme... Foto: CINEMART
Herci Emília Vášáryová a Bolek Polívka vo filme Otcova volga. Herci Emília Vášáryová a Bolek Polívka vo filme Otcova volga.

Podľa Balzerovej sa diváci a diváčky majú aj tentoraz na čo tešiť. "Nalákala by som ich na to, čo Jirka Vejdělek tak vie a čo som s ním zažila už pri Ženách v pokušení – smejete sa a pritom vám tečú slzy. A nalákala by som ich aj na napínavé pátranie v minulosti a nečakaný záver. A tiež na toho krásneho veterána, volgu zvanú Cárovná. A na nás dve s Táňou, ktoré v nej uháňame nádhernou krajinou za dobrodružstvom,“ vymenovala herečka.

Jiří Vejdělek si prácu na snímke pochvaľuje. „Zdá sa, že natáčať filmy o ženských osudoch je mojím osudom,“ povedal. „Otcova volga mi dala možnosť obklopiť sa na celé týždne krásnymi a talentovanými dámami. Tomu som nemohol odolať,“ dodal.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Eliška Balzerová #Emília Vášáryová #Tatiana Vilhelmová #Otcova volga

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....