Moderátorom Superstar bude opäť Leoš Mareš. Alagič sa na neho teší

V nedeľu 25. februára sa na obrazovky televízie Markíza vráti obľúbená spevácka šou SuperStar.

22.02.2018 11:55
Moderátor Leoš Mareš. Foto:
Moderátor Leoš Mareš.
debata

Úlohu jej moderátora po rokoch opäť prijal Leoš Mareš, ktorý šou moderoval v rokoch 2006, 2009 a naposledy v roku 2011. „SuperStar je Matka všetkých podobných šou. Naposledy som ju moderoval v roku 2011 a je mi cťou, že po siedmich rokoch opäť zažijem atmosféru priamych prenosov s množstvom talentovaných súťažiacich,“ vyjadril sa 41-ročný Mareš.

Jeho moderátorskou partnerkou bude Jasmina Alagič, ktorá sa na svoju novú úlohu nesmierne teší. „Do projektu vstupujem s obrovským nadšením, energiou, ale zároveň s pokorou a rešpektom,“ prezradila sympatická brunetka s bosniansko-maďarskými koreňmi.

Na kastingy po celom Slovensku a Česku dorazili stovky nádejných spevákov a speváčok. Museli pritom prekonať trému, dokázať, že práve oni si zaslúžia postup a presvedčiť o svojom talente hviezdnu porotu v zložení Paľo Habera, Ben Cristovao, Katarína Knechtová a Matěj Ruppert. „Táto súťaž má zmysel a veľmi ma baví,“ reagoval Habera, ktorý je členom poroty SuperStar, či už samostatnej slovenskej alebo „federálnej“, už ôsmy raz.

Ben Cristovao, ktorý súťažou sám prešiel a v roku 2009 bol jedným z finalistov, je v súčasnosti úspešným spevákom a hudobníkom. K porotcovaniu v šou má však rešpekt. „Je to obrovská zodpovednosť, pretože môžete významne ovplyvniť, ako sa bude ďalej vyvíjať niekoho život,“ poznamenal. „Nechcem ľuďom ubližovať, ale, naopak, chcem, aby sa o sebe niečo nové dozvedeli a prípadne sa pozreli na svoje spievanie z trochu iného uhla,“ doplnila Knechtová. Matěj Ruppert, ktorý je známy najmä ako spevák skupiny Monkey Business, sa podľa vlastných slov na účinkovanie v porote veľmi teší, pretože je „pomerne dosť aktívny divák SuperStar“.

Prvú časť ďalšej sezóny hľadania novej česko-slovenskej SuperStar odvysiela televízia Markíza v nedeľu od 20:30.

debata chyba
Viac na túto tému: #moderátor #Leoš Mareš #Superstar #Jasmína Alagič

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...