Fešáci Fašiang a Deák v klipe s HEXákmi, pozrite si ho

Tůma a Fašiang za bubnami, Deák za mikrofónom, Kobielsky s bábätkom v náručí a HEXáci s vysávačmi.

24.02.2018 00:00
Marek Fašiang a Braňo Deák Foto:
Marek Fašiang a Braňo Deák počas nakrúcania klipu kapely Hex - Oteckovia.
debata

Na svete je nový klip kapely Hex, Oteckovia. Nakrúcal sa priamo v štúdiách markizáckeho seriálu. Réžiu si zobral pod taktovku Braňo Špaček. "Sme veľmi radi, že seriál Oteckovia s našou titulnou pesničkou má úspech a bolo to cítiť aj pri nakrúcaní. Nič nebolo problémom, chalani herci, ako aj deti zo seriálu sa neustále zabávali, doberali si jeden druhého. Proste úplná pohoda, ktorá sa preniesla aj do klipu. Seriál sami pozeráme, preto bola pre nás zábava ocitnúť sa v štúdiách, kde sa točí. Užívali sme si to,“ opisuje vznik klipu basgitarista Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

V klipe si okrem členov kapely zahrali herci Filip Tůma, Braňo Deák, Vlado Kobielsky, Marek Fašiang a ich seriálové deti. Pes je Yxov a volá sa Eddie, po Eddiem Vedderovi zo skupiny Pearl Jam.

„Dlhé roky sa poznáme s Filipom a počas Let's Dance som sa skamarátil s Vladom Kobielskym a Braňom Deákom. Marek Fašiang nám pri prvom stretnutí povedal, že nás má veľmi rád a kamarátstvo bolo na svete tiež. Sú to pohodoví chalani,“ opísal Tomáš „Yxo“ Dohňanský.

Členovia kapely Hex počas nakrúcania klipu... Foto: Markíza
Hex Členovia kapely Hex počas nakrúcania klipu Oteckovia.

"Bol som celkom zaskočený rozlohou štúdií, v ktorých sa seriál točí. A musím povedať, veľmi milo ma prekvapili deti. Od najmenších boli všetky neuveriteľne talentované a ich výkony absolútne profesionálne. Obdivoval som trpezlivosť, s ktorou k práci pristupovali,“ hovorí o nakrúcaní klipu Martin „Fefe“ Žúži.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Hex #Filip Tůma #Braňo Deák #Vlado Kobielsky #Oteckovia #Marek Fašiang

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...