Z Playboya do hlavných správ Primy! Sexi Češka to dotiahla ďaleko

Krásna blondínka Eva Perkausová má pred sebou veľkú premiéru. Predstaví sa v moderátorskej dvojici s Romanom Šebrlem.

01.03.2018 11:45
debata (3)

Česká televízia Prima má novú moderátorskú dvojicu hlavnej spravodajskej relácie. Zprávy FTV Prima, ktoré v priamom prenose aj pre divákov na Slovensku prináša kanál Prima PLUS, bude po novom moderovať Eva Perkausová. Tá sa predstaví v moderátorskej dvojici s Romanom Šebrlem.

Správy FTV Prima bude po novom moderovať Eva... Foto: Prima
Eva Perkausová, Roman Šebrle Správy FTV Prima bude po novom moderovať Eva Perkausová. Tá sa predstaví v moderátorskej dvojici s Romanom Šebrlem.

Doposiaľ moderovala 23-ročná kráska dennú reláciou TOP STAR a u divákov bola čoraz obľúbenejšia. Niekdajšia modelka Eva Perkausová sa na svoju veľkú premiéru poctivo pripravuje na súkromných hodinách rétoriky. Moderovanie hlavnej spravodajskej relácie považuje za kariérny posun. "Trénujem a musím trénovať vážnejšiu rolu a seriózny výraz. Prirodzene sa rada smejem a som temperamentná, ale predsa len v správach musím mať seriózny prejav. Snažím sa s novou úlohou a prejavom, ktorý si spravodajstvo vyžaduje, zžiť,“ povedala.

Česká moderátorka Eva Perkausová a Petr Vágner. Foto: Prima
Eva Perkausová a Petr Vágner. Česká moderátorka Eva Perkausová a Petr Vágner.

Olympijský víťaz a rekordér Roman Šebrle moderuje hlavnú spravodajskú reláciu televízie Prima už od roku 2014. "Eva je skvelá, takže nemám strach, že to by nezvládla, alebo že by to neklapalo. Už sa na naše prvé spoločné vysielanie v sobotu veľmi teším,“ prezradil moderátor.

Eva Perkausová nafotila pre Playboy aj kalendár... Foto: Martin Hykl / CNC / Profimedia
Eva Perkausová Eva Perkausová nafotila pre Playboy aj kalendár pre charitatívne účely.

V roku 2017 sa sexi blondínka vyzliekla pre magazín Playboy, zároveň nafotila pod hlavičkou pánskeho časopisu kalendár na rok 2018 pre charitatívne účely.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Perkausová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...