Spevák či hotový manekýn?! Z tohto fešáka šla do kolien aj slávna porotkyňa

Talentové súťaže sú v aktuálnej vysielacej sezóne hlavným ťahákom na niekoľkých kontinentoch. A okrem slovenskej Superstar sa pred pár dňami začala aj tá americká.

14.03.2018 00:00
debata
Speváčka a porotkyňa Katy Perry. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka a porotkyňa Katy Perry. Speváčka a porotkyňa Katy Perry.

Pred trojčlennou porotou sa predstavili desiatky talentových spevákov. Mimoriadnu pozornosť médií aj fanúšikov na internete však nepochybne vyvolal Trevor Holmes z Kalifornie. Dokonca z neho „išla do kolien“ aj speváčka a porotkyňa Katy Perry.

Dôvod je v Holmesovom prípade prozaický – hoci má hudobný talent, je nepochybne aj jedným z najväčších fešákov v súťaži. Keď dorazil do štúdia a povedal pár viet o sebe, Perry sa nezdržala a vykríkla: „Bože, ty si taký sexy!“

Mladíka, ktorý pracuje na stavbe, aby pomohol s financiami svojej mame, jej slová zaskočili, ale popová hviezda pokračovala ďalej. „Predovšetkým, tí najsexi chlapi sa vždy volajú Trevor. Vieš, som Trevor, pracujem na stavbe a milujem svoju mamu,“ pokračovala za asistenciu a smiechu jej dvoch porotcovských kolegov – Luka Bryana a Lionela Richieho. Súťažiaceho dokonca podpichla, že ak nebude vedieť spievať, možno sa nedostane na hollywoodske finále, ale mohol by s ňou ísť na rande.

Holmes však spevom porotu tiež očaril. Už menej bolo asi pre Perryovú očarujúce, že má priateľku. Tá ho prišla na koniec vystúpenia aj vyobjímať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #American Idol #sexy #rozpaky #súťažiace

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...