Oscarová hviezda oslavuje jubileum. 60 na krku, ale ona vyzerá skvelo!

Americká herečka Holly Hunter patrí k niekoľkým málo hercom, ktorí boli v jednom roku nominovaní na Oscara v dvoch kategóriách.

22.03.2018 16:00
debata
Na slávnostnom ceremoniáli nechýbala ani Holly... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Na slávnostnom ceremoniáli nechýbala ani Holly Hunter. Na slávnostnom ceremoniáli nechýbala ani Holly Hunter.

Podarilo sa jej to v roku 1994, keď z nominácií za hlavnú aj vedľajšiu ženskú úlohu premenila tú za hlavnú v snímke Piano. Okrem toho sa táto stále vyhľadávaná herečka, ktorá 20. marca oslávila šesťdesiatku, presadila ešte dvakrát v oscarových nomináciách, a to v rokoch 1988 a 2004.

Hunter sa narodila v Conyers v Georgii ako siedme dieťa farmárskej rodiny. Kariéru začala v 80. rokoch v newyorských divadlách, ako filmová herečka na seba výraznejšie upozornila rolíou väzenskej fotografky v kriminálnej komédii Zmätky v Arizone.

Na slávnostnom ceremoniáli nechýbala ani Holly...
Herečka Holly Hunter.
+6Herečka Holly Hunter vyzerala na vyhlásení cien...

Medzinárodnú popularitu a nomináciu na Oscara jej vyniesla úloha producentky v komédii Vysielame správy. Najväčší úspech však slávila v roku 1994 s rolou hluchonemej klaviristky v úspešnom filme Piano, nomináciu na Oscara získala aj za vedľajšiu postavu sekretárky vo filme Firma. V roku 2004 si ďalšiu vyslúžila za vedľajšiu úlohu v snímke Trinástka.

Momentálne môžu diváci vidieť Hunterovú v seriáli Tu a teraz na obrazovkách HBO, v kinách sa objavila napríklad v romantickej komédii The Big Sick. Napriek oslave 60-ky vyzerá Hunter stále veľmi príťažlivo a ako sama prezradila, stará sa o seba – veľa športuje a zdravo je, čo je základ jej štíhlej dievčenskej postavy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #jubileum #Oscar #rola #šesťdesiatka #Holly Hunter #jubileá hviezd

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...