Soňa Norisová priznáva: Na čo jej chýba sebavedomie?

Populárna slovenská herečka Soňa Norisová sa vracia na obrazovky, opäť sa púšťa do odhaľovania vrážd.

28.03.2018 00:00
debata (1)

Norisová sa predvedie ako spisovateľka v pokračovaní detektívneho seriálu V.I.P. vraždy. "Druhá séria bola trochu inak napísaná, dievčatá si pustili fantáziu na špacír, hlavne čo sa týka mojej postavy Klaudie. Objavuje sa to v samotných dieloch, kedy divák vidí jej fantázie. Tam sme si mohli dovoliť ísť aj cez čiaru, bolo to častokrát veľmi vtipné, ako si predstavovala dianie vo svojej fantázii a realita potom bola iná. Toto ma veľmi bavilo,“ približuje Soňa Norisová, ako autorky scenára a námetu Jitka a Kateřina Bártů poňali pokračovanie seriálu.

Soňa Norisová a Patrik Děrgel v druhej sérii... Foto: Prima
Soňa Norisová a Patrik Děrgel Soňa Norisová a Patrik Děrgel v druhej sérii seriálu V.I.P. vraždy.

Seriálových úloh, nielen na českých, ale aj na slovenských obrazovkách, má za sebou mnoho. Nnapriek skúsenostiam pred kamerou však sympatická tmavovláska priznáva, že do písania seriálu by sa nepustila. "K tomu mi chýba sebavedomie. Skúšala som nejaké veci napísať, ale vždy mám pocit, že je to klišé, že už to tu bolo a že sa po niekom opakujem. Mám nápady, ale neviem ich rozpísať. Ešte na škole som napísala, v rámci projektu, skoro celý muzikál. Hudbu aj slová. Tam to bolo ale iné, nijak som to neriešila, ale myslím, že to bolo aj dobré a bavilo nás to,“ prezradila Norisová.

Soňa Norisová a Patrik Děrgel v druhej sérii...
Soňa Norisová v druhej sérii seriálu V.I.P....
+2Soňa Norisová a Patrik Děrgel v druhej sérii...

Druhú sériu seriálu V.I.P. vraždy uvidia diváci na Slovensku prostredníctvom televízneho kanálu Prima PLUS od 21. apríla.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Soňa Norisová #V.I.P. vraždy

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...