To je tvrdá makačka! Oscarová kráska zverejnila videá z tréningu

Až o rok by mala do kín prísť očakávaná komiksová adaptácia Captain Marvel. Hlavná hrdinka Brie Larson však už tvrdo zarezáva a pripravuje sa na akčné scény.

29.03.2018 00:00
debata
Herečka Brie Larson v kreácii Gucci. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Brie Larson v kreácii Gucci. Herečka Brie Larson v kreácii Gucci.

Oscarová hviezda, ktorá získala pozlátenú sošku za výkon vo filme Izba, sa už niekoľko týždňov intenzívne pripravuje na náročné fyzické scény a na svojom Instagrame zverejnila pár videí z tréningu. Na jednom z nich robí zhyby a pridáva popis, že vníma zmeny na svojom tele po deviatich týždňoch tréningu.

Najnovšie video ju zachytáva pri klikovaní. Namiesto tradičného kliku to však má cele sťažené tým, že má na krížovej oblasti položenú ťažkú reťaz. Pre dvadsaťosemročnú americkú herečku pôjde o prvú veľkú akčnú rolu. Dobrodružný žáner s akčnými scénami si však vyskúšala už napríklad v snímke Kong: Ostrov lebiek.

V prípade Captain Marvel však bude stáť gro akčných scén práve na samotnej Larsonovej a to si podľa nej vyžaduje veľké nasadenie aj zodpovednosť.

Herečka nie je jedinou oscarovou hviezdou, ktorá sa po úspechu u amerických akademikov presunula z komornejších žánrov k veľkým akčným blokbasterom. Podobnú skúsenosť má za sebou napríklad Angelina Jolie, ktorá začala akčné filmy (Lara Croft, 60 sekúnd, Salt) nakrúcať až po zisku Oscara za film Narušenie. Len nedávno mala premiéru nová Lara Croft, v ktorej zase akčný žáner ochutnala švédska herečka Alicia Vikander, držiteľka Oscara za výkon vo filme Dánske dievča.

9 months of training really does some stuff to your body #mondaymotivation

Príspevok, ktorý zdieľa Brie (@brielarson),

Getting stronger is a process I’m committed to showing up for everyday.

Príspevok, ktorý zdieľa Brie (@brielarson),

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #tréning #Brie Larson #Captain Marvel

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...