Záchvat smiechu na CNN: Močiaci Depardieu moderátora 'odrovnal'

Cestujúcim leteckej linky z Paríža do Dublinu, na ktorej sa minulý týždeň odohral nepríjemný incident s močiacim hercom Gerardom Depardieu, asi do smiechu veľmi nebolo.

22.08.2011 15:19
Anderson Cooper Foto:
Moderátor Anderson Cooper dostal takýto záchvat smiechu pri správe o močení herca Gerarda Depardieuho v lietadle.
debata

Ale celkom inak k minulotýždňovému trapasu na palube jedného z lietadiel aeroliniek CityJet pristúpil moderátor Anderson Cooper. Hoci, treba zdôrazniť, že v pláne to asi celkom nemal.

V rámci rubriky Ridiculist sa sympatická tvár televízie CNN chcela s divákmi podeliť o netradičnú správu o francúzskom hercovi. Pár minút trvajúce žartovanie na adresu hrdinu filmov Cyrano z Bergeracu či Edith Piaf však napokon vyvrcholilo záchvatom smiechu moderátora v priamom prenose.

„Prepáčte, toto sa mi naozaj nikdy nestalo,“ ospravedlňoval sa priškrteným hlasom a utierajúc si oči od sĺz a smiechu Cooper. Nepomáhalo mu však, že spoza kamery sa ozýval smiech štábu a kolegov a kým zastavil nával smiechu, prešla takmer minúta.

Treba však zdôrazniť, že nepríjemný incident s Depadieum, ktorý sa následne ospravedlnil prostredníctvom svojho kamaráta, vzala s humorom aj letecká spoločnosť. Na stránke na Twitteri komentovali incident najprv vetou: „Ako už možno viete, máme teraz nejakú prácu s utieraním podlahy v jednom z našich lietadiel.“ Tento odkaz pre fanúšikov spoločnosti následne vystriedal iný, ešte ironickejší. „Chceli by sme ubezpečiť našich pasažierov, že lietadlá spoločnosti CityJet sú plne vybavené toaletami.“

Depardieu, ktorý sa k nepríjemnosti osobne nevyjadril, odkázal prostredníctvom svojho priateľa – herca Edouarda Baera, že má problémy s prostatou a nedokázal dodržať príkaz letušky, ktorá ho odmietla vpustiť na WC, kým lietadlo nedosiahne potrebnú výšku. Rezolútne odmietol reči o tom, že bol pod vplyvom alkoholu.

debata chyba

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....