Knechtová ponížila súťažiaceho, vraj je zlý v posteli. Teraz sa kajá na Facebooku

Poriadne silná káva. Porota v Superstar už párkrát ukázala svoje sexistické naladenie voči mladým súťažiacim rozličnými poznámkami na ich adresu. Kým doteraz prím držali v rukách mužskí členovia, v nedeľu večer šokovala Katarína Knechtová.

09.04.2018 11:12
Na akcii Markíza sa objavila aj speváčka Katka... Foto:
Speváčka Katka Knechtová.
debata (22)

Televízia Markíza odvysielala záznam z vyraďovacej časti, v ktorom sa speváci postavili pred porotu a bojovali o ďalší postup. Jeden z nich si od slovenskej speváčky vyslúžil poriadne nepeknú odozvu. „Ty si typický príklad speváka, ktorý nemá cit,“ uviedla Knechtová. To by sa ešte dalo prehltnúť. Lenže, speváčka pokračovala. „A obávam sa, že nebudeš dobrý ani v posteli, keď takto spievaš,“ povedala na adresu Tomáša Křižku.

V tom momente nastalo na chvíľu hrobové ticho a televízny záznam strihol záber na ďalších súťažiacich. Knechtová si pravdepodobne uvedomila, že zašla priďaleko a ešte v daný večer sa mala súťažiacemu ospravedlniť. Tvrdí to aj v statuse na svojom oficiálnom profile na Facebooku, ktorý zverejnila pár hodín po odvysielaní záznamu.

„Chlapcovi som sa osobne pred kamerami ospravedlnila. Sú slová, ktoré človek už nevie vrátiť späť, čo bol aj môj prípad,“ napísala v statuse. „Bohužiaľ, televízia neodvysielala už túto časť s vysvetlením a ospravedlnením z mojej strany. Takže chápem, ak to vnímate negatívne, ani ja nie som z toho šťastná, ako to celé vypálilo. Mrzí ma to,“ dodala ešte Knechtová.

Pravdou je, že televízia strihá programy tak, aby boli čo najpútavejšie a najkontroverznejšie pre divákov. Na druhej strane si aj známa speváčka musí uvedomiť, že ak je súčasťou podobnej relácie, musí slová voliť rozumnejšie. A slušnejšie, či už voči mužom alebo ženám. Najmä, ak sa sama hlási k slušnému Slovensku.

© Autorské práva vyhradené

22 debata chyba
Viac na túto tému: #ospravedlnenie #facebook #Katarína Knechtová #Superstar

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...